LINKEDIN-MARKKINOINTI

PARASTA MITÄ LINKEDIN VOI SINULLE TARJOTA

Tee LinkedInissä ne asiat, mistä saat eniten hyötyä.

Ota yhteyttä!
Instagram on B2B-markkinoijan taivas oikein tehtynä. LinkedIn antaa äärimmäisen hyvät kohdennusvaihtoehdot mainontaa varten, mutta pystyt tekemään LinkedInissä markkinointia tehokkaasti myös maksutta!

Kuulit oikein: LinkedInissä voit tehdä markkinointia myös maksutta! Esimerkiksi todella harva yritys voi sanoa samaa Facebookista.

LinkedIn on markkinointikanavana monipuolinen mutta sielläkin pitää tehdä oikeita asioita onnistuakseen. LinkedIn on kallein somekanava, mutta toisaalta olet varmasti halukas maksamaan hyvistä tuloksista hyvän hinnan, kunhan viivan alle jää enemmän rahaa.
TIESITKÖ?
LinkedInissä käyttäjiä on 744 miljoonaa
LinkedInissä on yli 200 keinoa kohdentaa mainontaa
94% ostoprosesseista alkaa digikanavista
57% LinkedInin käyttäjistä käyttää LinkedIniä älypuhelimellaan
Tyytyväisiä asiakkaitamme somemarkkinoinnissa:
”Saimme kolmen kuukauden Facebook- ja Instagram-markkinoinnilla rahat takaisin 17,2-kertaisesti. Kampanjoiden aikana saimme rahat takaisin parhaimmillaan 32,78-kertaisesti mainosbudjettiimme nähden.”
HANNU LAUKKANEN, MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ, KURESTORE

LINKKARI-MARKKINOINTI

B2B-markkinoinnin kunkku.
B2B-firmojen tulee olla LinkedInissä läsnä tavalla taikka toisella. LinkedInissä mahdollisuuksia on moneen ja yrityksen tulee arvioida, että minkälainen taktiikka juuri heille sopii LinkedIniin. Jokainen yritys on yksilö ja tämä pätee myös LinkedIn-markkinointiin.
Kerro meille nykyisestä tilanteestasi ja pystymme arvioimaan todella nopeasti, että pystymmekö tuottamaan juuri sinulle hyviä tuloksia LinkedInin kautta!
Haluan kuulla LinkedInin mahdollisuuksista 

TULOKSET FACESTA

Myynti on se mikä kannattaa.
Facebookin kautta olemme saaneet parhaat tuloksemme kaikista digimarkkinointikanavista sekä itsellemme että myös asiakkaillemme. Panostamme myös itse varsin suurella budjetilla Facebookin, koska sitä kautta saamme hyviä tarjouspyyntöjä kuukausittain.

Verkkokauppa-asiakkaillemme saamme pääsääntöisesti myyntiä aikaan yli 9-kertaisesti mainosbudjettiin nähden kuukausittain. B2B- ja palvelumyynnissä kerroin vaihtelee 4-10 välillä riippuen asiakkaan myyntistrategiasta, haetaanko myyntiä aggressiivisesti vai katekeskeisesti. 

Jos Facebook-markkinointi kiinnostaa vähääkään, ota meihin yhteyttä ja katsotaan, että sopiiko Facebook-markkinointi sinun yrityksellesi.
Jos Facebook-markkinointi kiinnostaa vähääkään, ota meihin yhteyttä ja katsotaan, että sopiiko Facebook-markkinointi sinun yrityksellesi.
Pyydä tarjous

TEE LINKKARIA OIKEIN

Ota Linkkarista ilo irti.
Kuten sanottu, LinkedIniä voi tehdä monella eri tavalla - myös ilman maksettua mainontaa. Mutta miten tehdä Linkkaria oikein?

LinkedIn-markkinointia varten sinun tulee ymmärtää kohderyhmäsi liikkeitä ja haluja. Missä kanavissa kohderyhmäsi kuluttavat sisältöjä ja mitä he kuluttavat. Teit LinkedInissä mitä tahansa, pitää sinun näkyä oikeassa paikassa oikeaan aikaan.
Haluatko Linkkarista kaiken irti myynnillisesti?
Pyydä tarjous
Kerro millainen projekti sinulla on suunnitteilla
Lupaamme vastata viestiisi 24 tunnin kuluessa. Akuuteissa kysymyksissä saat meidät nopeiten kiinni soittamalla.
    Digitoimisto Innovators’ Club 

    Y-tunnus: 2808050-8
    Tietosuojaseloste 

    © Digitoimisto Innovators’ Club 2021
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram