B2B-myynnin kasvattaminen

OTA KAIKKI TEHOT IRTI MYYNNISTÄ JA MARKKINOINNISTA. SIIS AIVAN KAIKKI.

Kokonaisvaltainen Innovators' Clubin markkinoinnin ja myynnin kehittämispalvelu auttaa sinua saamaan kaiken tehon irti markkinoinnista ja myynnistä. Tavoitteemme on ainoastaan yrityksesi myynnin kasvu unohtamatta tuloslaskelman viimeistä riviä.
PYYDÄ TARJOUS

Hakukoneoptimointi SEO

KUSTANNUSTEHOKASTA MARKKINOINTIA
OTA YHTEYTTÄ!
Hakukoneoptimoinnilla saat ilmaista näkyvyyttä hakukoneissa, ja se on samalla tehokkainta hakukonemarkkinointia tutkimusten valossa. Hakukoneoptimointi voidaan jakaa karkeasti kolmeen osaan: tekniseen, sisällölliseen ja ulkopuoliseen hakukoneoptimointiin. Hakukoneoptimointi on siis laaja kokonaisuus, mutta sitäkin tärkeämpi – sen hallinta kohentaa yrityksen digimarkkinointia olennaisesti sen jokaisella osa-alueella.
Pyydä meiltä tarjous, niin takaamme yrityksesi näkyvyyden hakukoneissa innokkaille asiakkaille.

TIESITKÖ?

Suomalaiset tekevät yli 30 miljoonaa hakua Googlessa päivittäin
Google käyttää yli 200 eri tekijää analysoidessaan sivuston ominaisuuksia
Vain 0,78 % hakukoneen käyttäjistä etsii tietoa hakutulosten toiselta sivulta
69,7 % hakutermeistä sisältää neljä sanaa tai enemmän

SEO

Ilmaista näkyvyyttä, jolla on vaikutusta kaikkeen.
Hakukoneoptimointi aloitetaan meillä asiakkaan nykytilanteen arvioinnilla. Arviointiin menee korkeintaan 15 minuuttia, minkä jälkeen päätetään, mistä asioista optimoinnissa lähdetään liikkeelle.
Hakukoneoptimointia ei läheskään aina tarvitse tehdä jokaista senttiä myöten, vaan suurimmassa osassa tapauksista riittää, että perusasiat laitetaan kuntoon.
Kun haluat parhaan mahdollisen hakukonenäkyvyyden, me olemme sinua varten.
KYSY LISÄÄ

GOOGLE

Hakukonejättiä ei kannata sivuuttaa.
Googlen tehtävä on antaa mahdollisimman hyviä hakutuloksia hakukoneen käyttäjille. Hakutuloksien tulee olla relevantteja, luotettavia ja ajankohtaisia – muuten hakukoneen idealta häviää pohja.

Tästä syystä kaikki hakukoneoptimoinnin osa-alueet pitää saada tukemaan näitä aspekteja. Kun olet Googlen mieleen, se näkyy varmasti myynnissä.
Ota yhteyttä, niin optimoidaan yrityksesi näkyvyys ja kohennetaan myyntiäsi yhdessä.
PYYDÄ TARJOUS
Digitoimisto Innovators’ Club 

Y-tunnus: 2808050-8
Tietosuojaseloste 

© Digitoimisto Innovators’ Club 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram