B2B-myynnin kasvattaminen

OTA KAIKKI TEHOT IRTI MYYNNISTÄ JA MARKKINOINNISTA. SIIS AIVAN KAIKKI.

Kokonaisvaltainen Innovators' Clubin markkinoinnin ja myynnin kehittämispalvelu auttaa sinua saamaan kaiken tehon irti markkinoinnista ja myynnistä. Tavoitteemme on ainoastaan yrityksesi myynnin kasvu unohtamatta tuloslaskelman viimeistä riviä.
PYYDÄ TARJOUS

Google Ads -mainonta

MAKSA VAIN TULOKSISTA
OTA YHTEYTTÄ!
Hakukonemainonta Google Adsissa on tehokasta, koska voit mainostaa hakukoneessa juuri sinulle tärkeillä hakusanoilla – ja samalla taas poistaa ne hakusanat, jotka eivät tuota tuloksia. Google Ads myös koneoppii eli kohdistaa automaattisesti mainontaa tarkemmin juuri niille käyttäjille, jotka ovat potentiaalisimpia ostajia.

TIESITKÖ?

Suomalaiset tekevät yli 30 miljoonaa hakua Googlessa päivittäin
Vain 0,78 % hakukoneen käyttäjistä etsii tietoa hakutulosten toiselta sivulta
Google Adsissa yhden klikkauksen hinta voi olla vain 0,01 euroa
69,7 % hakutermeistä sisältää neljä sanaa tai enemmän

FIKSUA

Googlessa kannattaa näkyä.
Jos yrityksesi ei näy Googlessa ilmaiseksi, voit lisätä näkyvyyttäsi maksullisesti Google Adsin avulla. Google Adsissa merkittävää etua tuo lisäksi se, että myös hakukoneoptimointiasiasi ovat kunnossa.
Googlessa maksat vain, kun ihmiset siirtyvät mainostasi klikkaamalla verkkosivustollesi – mainostaminen on siis hyvin kustannustehokasta, etkä siten maksa turhasta.

SOPII KAIKILLE

Monipuolinen markkinointikanava
Google Ads sopii hyvin niin B2B- kuin B2C-yrityksillekin. Google tarjoaa verkkokauppiaille myös Google Shopping -mainontaominaisuuden, jonka avulla mainostaja pystyy näyttämään hakutuloksissa tuotteita kuvineen. Ominaisuus luo hakukonemarkkinointiin yhä enemmän tehoa.
Jos haluat tavoittaa jo ostohousut jalassa olevat ihmiset, Google Ads on sinua varten. Ota meihin yhteyttä, niin varmistetaan hakukonenäkyvyytesi oikeille asiakkaille.
PYYDÄ TARJOUS
Digitoimisto Innovators’ Club 

Y-tunnus: 2808050-8
Tietosuojaseloste 

© Digitoimisto Innovators’ Club 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram