Markkinoinnin ja myynnin analytiikat

ÄLÄ ARVAILE. TIEDÄ MITÄ TEET, MILLOIN JA MIKSI

Analytiikka on yksi olennaisimmista asioista nykyaikaisessa markkinoinnissa, koska dataa ja statistiikkaa on tarjolla runsaasti. Enää ei tarvitse arvailla, mikä markkinoinnissa toimii ja mikä ei. Oikein käytettyinä analytiikkatyökalut kertovat tarkasti ja luotettavasti, mikä alue markkinoinnissa tuottaa parhaiten myyntiä ja mitä aluetta taas tulee mahdollisesti kehittää.
PYYDÄ TARJOUS

TIEDÄTKÖ

Mistä saat liikennettä verkkosivustollesi?
Mitä sivuston kävijät sivustollasi tekevät ennen ostopäätöstä?
Kuinka moni sivustosi kävijöistä on jo aiemmin käynyt sivustollasi?
Mitä muutoksia sinun kannattaisi tehdä, jotta saisit enemmän kauppaa?

GOOGLE ANALYTICS

Analytiikan sydän.
Google Analytics on verkkosivustoanalytiikan perusta, jolle käytännössä kaikki muu analytiikka rakentuu. Alusta kerää yhteen verkkosivuilta saatavan datan, jonka avulla yrittäjä saa tietoonsa, mitä ihmiset sivustolla tekevät, paljonko vierailijoita sivustolla käy tai mitä palveluita tai tuotteita he selailevat ja kenties jopa ostavat.
Google Analyticsin avulla selvität, mikä sivustollasi kiinnostaa ihmisiä ja missä ovat ne pullonkaulat, jotka pitää avata käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja myynnin edistämiseksi.
Autamme mielellämme sinua hoitamaan verkkosivujesi analytiikan ajan tasalle.
KYSY LISÄÄ

GOOGLE TAG MANAGER

Kun Google Analytics ei yksinään riitä.
Haluatko tietää, paljonko saat yhteydenottoja sivustosi kautta? Tai haluatko lisätä dataa keräävät pikselit yhden ja saman työkalun avulla?
Google Tag Manager antaa sinulle mahdollisuudet kerätä tietoa entistä järkevämmin. Tag Manager on työkalu, joka tuottaa lisää dataa Google Analyticsiin. Lisädatan avulla saat entistä tarkempaa tietoa verkkosivujesi toiminnasta ja käyttäjistä, mikä taas helpottaa huomion suuntaamista tarkasti kehitettäviin asioihin.
Kun haluat viedä analytiikan askelta pidemmälle, Google Tag Manager on sinulle.
HERÄSIKÖ KYSYMYKSIÄ?
Digitoimisto Innovators’ Club 

Y-tunnus: 2808050-8
Tietosuojaseloste 

© Digitoimisto Innovators’ Club 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram