Kehitä markkinointia tehokkaaksi analytiikan avulla

TIEDÄ MITÄ TEET. ÄLÄ ARVAILE.
OTA YHTEYTTÄ!
Analytiikka on yksi olennaisimmista asioista nykyaikaisen markkinoinnin tekemisessä, koska dataa ja statistiikkaa on tarjolla niin paljon. Enää sinun ei tarvitse arvailla, että mikä toimii ja mikä ei. Nyt oikein käyttöönotetut analytiikkatyökalut kertovat sinulle mitä sinun pitää ja milloin.

TIEDÄTKÖ

Mistä saat liikennettä verkkosivustollesi?
Mitä sivuston kävijät tekevät ennen ostopäätöstä?
Kuinka moni sivustosi kävijöistä on jo aiemmin käynyt sivustollasi?
Instagramissa käyttäjiä on 1,6 miljoonaa – ja luku vain kasvaa

GOOGLE ANALYTICS

Analytiikan sydän.
Google Analytics on paikka, joka kerää saadun datan yhteen. Se on paikka, josta yleensä ensimmäisenä vilkuillaan, että mitä ihmiset sivustolla tekevät, kuinka paljon heitä on, mitä palveluita tai tuotteita he ovat selailleet ja kenties jopa ostaneet. Google Analyticsin avulla selvität, että mikä sivustollasi kiinnostaa ihmisiä ja missä ovat ne pullonkaulat, jotka pitää avata.
Google Analytics on verkkosivustoanalytiikan perusta, jolle käytännössä kaikki muu mahdollinen analytiikka rakentuu. Vaikket tekisi muuta, laita Google Analytics kuntoon - se auttaa kaikessa markkinoinnin ja myynnin päätöksenteossa.
KYSY LISÄÄ

GOOGLE TAG MANAGER

Kun Google Analytics ei yksinään riitä.
Haluatko tietää, että paljonko saat yhteydenottoja sivustosi kautta? Haluatko lisätä dataa keräävät pikselit yhden työkalun kautta? Google Tag Manager antaa sinulle mahdollisuudet kerätä tietoa entistä järkevämmin. Google Tag Manager on työkalu tuottaa lisää dataa Google Analyticsiin, josta saatua dataa voi käydä analysoimassa.
Kun haluat viedä analytiikan askelta pidemmälle ja tarkemmaksi, Google Tag Manager on sinulle.
HERÄSIKÖ KYSYMYKSIÄ?
Kerro millainen projekti sinulla on suunnitteilla
Lupaamme vastata viestiisi 24 tunnin kuluessa. Akuuteissa kysymyksissä saat meidät nopeiten kiinni soittamalla.
    Digitoimisto Innovators’ Club 

    Y-tunnus: 2808050-8
    Tietosuojaseloste 

    © Digitoimisto Innovators’ Club 2021
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram