Myyvä verkkosivusto tyytyväisyystakuulla

EROTU EDUKSESI

Meiltä saat verkkosivuston, joka on räätälöity juuri teidän yrityksenne myyntiprosessia varten. Tekemämme tyylikkään verkkosivuston avulla erotutte varmasti positiivisesti kilpailijoistanne.
Pyydä tarjous

VERKKOSIVUT

MYYVÄ VERKKOSIVUSTO LAATUTAKUULLA

100% tyytyväisyystakuulla - helppokäyttöinen - ei kuukausimaksuja

Pyydä tarjous
Verkkosivusto on nykyaikaisen markkinoinnin ja myynnin tärkein palanen. Ilman hyvin tehtyä verkkosivua et voi tehdä hyvää markkinointia - ja tämä trendi tulee vain korostumaan GDPR:n myötä. 

Verkkosivuston tulee olla helppokäyttöinen mutta samalla myyvä. Verkkosivuston tehtävä on antaa luotettava ensivaikutelma ja saada myytyä tuotteesi tai palvelusi asiakkaallesi. Verkkosivusto ei ole enää mikään käyntikortti, josta ei sinänsä ole mitään hyötyä. Verkkosivusto on paikka, johon kaikki tiet johtavat, ja se myy 24/7 - kun muut myyjät ovat jo nukkumassa.

TIESITKÖ?

94% ensivaikutelmista liittyy sivustosi ulkoasuun
Hitaat verkkosivustot menettävät vuosittain 2,6 miljardia dollaria myyntiä joka vuosi
Käyttäjät muodostavat ensivaikutelman sivustosta 0,05 sekunnissa
Käyttäjät katsovat sivun yläosaa keskimäärin 5,94 sekuntia

VERKKOSIVUJA ERI TARPEISIIN

Isoille ja pienille.
Kun haluat hyvän verkkosivuston, jolla pärjäät hyvin useita vuosia, ei sellaista saa muutamalla satasella. Verkkosivujen teko ei ole niin helppoa tai nopeaa.
Toisaalta sinun ei tarvitse maksaa normaalista verkkosivustosta viisinumeroisia summia, ellei kyse ole todella isosta verkkosivustosta.
Meillä on erilaisia ratkaisuja eri tarpeisiin mutta niitä kaikkia yhdistää samat asiat: ne ovat aina laadukkaita, ne sisältävät kaiken tarvittavan ja niissä on laatutakuu sivuston ulkoasulle.

Pyydä tarjous

MITÄ NE SISÄLTÄVÄT

Kaiken sen mitä tarvitset.
Verkkosivustomme sisältävät lähtökohtaisesti kaiken sen mitä tarvitset digimarkkinointiin ja -myyntiin. Paketit sisältävät mm. visuaalisen ilmeen suunnittelun laatutakuulla, teknisen toteutuksen, analytiikkasovellusten asennuksen ja 6 kuukauden takuun sekä ylläpidon uuteen verkkosivustoosi.

Verkkosivustosi suunnittelee meidän palkittu graafikko Sini. Sini muun muassa voitti vuonna 2020 Jyväskylän kaupungin verkkosivusuunnittelukilpailun yli 200 osallistujasta.

Paketteja voidaan muuttaa sen mukaan mitä tarvitset, mutta lähtökohtana on, että sinun ei tarvitse ostaa mitään lisäpalveluja verkkosivustoosi ellet sitten halua tehdä siihen muutoksia tai kasvattaa sen kokoa. 

Kun haluat helppokäyttöisen, kuukausimaksuttoman, myyvän ja tyylikkään verkkosivuston, me teemme sellaisen sinulle.

Pyydä tarjous
Kerro millainen projekti sinulla on suunnitteilla
Lupaamme vastata viestiisi 24 tunnin kuluessa. Akuuteissa kysymyksissä saat meidät nopeiten kiinni soittamalla.
    Digitoimisto Innovators’ Club 

    Y-tunnus: 2808050-8
    Tietosuojaseloste 

    © Digitoimisto Innovators’ Club 2021
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram