Verkkosivustot

PAREMMAN VERKKOSIVUSTON AVULLA MYYT ENEMMÄN

Meiltä saat verkkosivuston, joka on räätälöity juuri yrityksenne myyntiprosessia varten. Tekemämme tyylikkään verkkosivuston avulla erotutte varmasti kilpailijoistanne. 

Verkkosivustomme tehdään 100% tyytyväisyystakuulla!
PYYDÄ TARJOUS
Verkkosivusto on nykyaikaisen markkinoinnin ja myynnin tärkein palanen. Ilman hyvin suunniteltua ja ulkoasultaan toimivaa verkkosivua ei markkinointikaan ole parhaalla mahdollisella tasolla. Tämä trendi tulee vain korostumaan GDPR:n eli EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen myötä.

Verkkosivusto ei ole enää mikään käyntikortti, josta ei ole varsinaista konkreettista hyötyä; sen sijaan se on yrityksen ydin, johon kaikki tiet johtavat ja joka myy vuorokauden ympäri – kun myyjät ovat jo nukkumassa.
Verkkosivuston tulee olla helppokäyttöinen mutta samalla myyvä. Tämä tarkoittaa, että verkkosivulla on vaivatonta vierailla, se antaa käyttäjälleen luotettavan ensivaikutelman sekä onnistuu tuotteen tai palvelun myynnissä.

TIESITKÖ?

94% ensivaikutelmista liittyy sivustosi ulkoasuun
Hitaat verkkosivustot menettävät vuosittain noin 2,6 miljardia dollaria myynnistä
Käyttäjät muodostavat ensivaikutelman sivustosta 0,05 sekunnissa
Käyttäjät katsovat sivun yläosaa keskimäärin 5,94 sekuntia

VERKKOSIVUJA MYYNTIÄ VARTEN

Tyytyväisyystakuulla
Toimiva ja asiakkaiden mieleen oleva verkkosivuston on kaiken markkinoinnin ja myynnin lähtökohta. Asiakkaan ostoprosessin aikana 99 prosenttia päättäjistä käy palveluntarjoajan verkkosivuston läpi. Tämä tarkoittaa sitä, että voit verkkosivustollasi erottautua niin hyvässä kuin pahassa - verkkosivuston merkitys myynnin kannalta kasvaa vuosi vuodelta.
Tarjoamme erilaisia verkkosivuratkaisuja tarpeestasi riippuen. Niitä kaikkia yhdistää kuitenkin samat teesit: verkkosivumme ovat aina laadukkaita, ne sisältävät kaiken tarvittavan ja niissä on 100 % tyytyväisyystakuu.

MITÄ NE SISÄLTÄVÄT

Kaiken sen mitä tarvitset.
Verkkosivustomme sisältävät lähtökohtaisesti kaiken mitä tarvitset sujuvaan digimarkkinointiin ja -myyntiin. Pakettimme sisältävät mm. visuaalisen ilmeen suunnittelun laatutakuulla, teknisen toteutuksen, analytiikkasovellusten asennuksen ja 12 kuukauden takuun sekä ylläpidon uuteen verkkosivustoosi.

Verkkosivustosi suunnittelee palkittu graafikkomme Sini, jonka ansioluetteloon sisältyy vuoden 2020 Jyväskylän kaupungin verkkosivusuunnittelukilpailun voitto yli 200 osallistujasta.

Paketteja voidaan muokata tarpeesi mukaan. Lähtökohtana on, ettei sinun kuitenkaan tarvitse ostaa lisäpalveluja verkkosivustoosi, ellet sitten halua tehdä siihen muutoksia tai kasvattaa sen kokoa.
Kun haluat helppokäyttöisen, kuukausimaksuttoman, tyylikkään ja myyvän verkkosivuston, me teemme sinulle sellaisen.

Tarjoamme verkkosivusuunnittelullemme 100 % tyytyväisyystakuun

KYSY LISÄÄ!
Digitoimisto Innovators’ Club 

Y-tunnus: 2808050-8
Tietosuojaseloste 

© Digitoimisto Innovators’ Club 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram