Verkkosivustot

 PAREMMAN VERKKOSIVUSTON AVULLA MYYT ENEMMÄN

Meiltä saat verkkosivuston, joka on räätälöity juuri teidän yrityksenne myyntiprosessia varten. Tekemämme tyylikkään verkkosivuston avulla erotutte varmasti kilpailijoistanne. Verkkosivustomme tehdään 100% tyytyväisyystakuulla!
PYYDÄ TARJOUS
Verkkosivusto on nykyaikaisen markkinoinnin ja myynnin tärkein palanen. Ilman hyvin suunniteltua ja ulkoasultaan toimivaa verkkosivua ei markkinointikaan ole parhaalla mahdollisella tasolla. Tämä trendi tulee vain korostumaan GDPR:n eli EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen myötä.

Verkkosivusto ei ole enää mikään käyntikortti, josta ei ole varsinaista konkreettista hyötyä; sen sijaan se on yrityksen ydin, johon kaikki tiet johtavat ja joka myy vuorokauden ympäri – kun myyjät ovat jo nukkumassa.
Verkkosivuston tulee olla helppokäyttöinen mutta samalla myyvä. Tämä tarkoittaa, että verkkosivulla on vaivatonta vierailla, se antaa käyttäjälleen luotettavan ensivaikutelman sekä onnistuu tuotteen tai palvelun myynnissä.

TIESITKÖ?

94% ensivaikutelmista liittyy sivustosi ulkoasuun
Hitaat verkkosivustot menettävät vuosittain noin 2,6 miljardia dollaria myynnistä
Käyttäjät muodostavat ensivaikutelman sivustosta 0,05 sekunnissa
Käyttäjät katsovat sivun yläosaa keskimäärin 5,94 sekuntia

VERKKOSIVUJA ERI TARPEISIIN

Isoille ja pienille.
Hyvää verkkosivustoa, jolla pärjää hyvin useita vuosia, ei saa muutamalla satasella. Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus on monimutkainen ja jatkuvaa kehitystä vaativa prosessi. Edellä mainittujen tilastojen vuoksi kunnolliseen verkkosivuun kannattaa siis panostaa.

Toisaalta normaalista verkkosivustosta ei tarvitse maksaa viisinumeroisiakaan summia, ellei kyse ole todella laajasta verkkosivustosta.
Innovators’ Club tarjoaa erilaisia verkkosivuratkaisuja tarpeestasi riippuen. Niitä kaikkia yhdistää kuitenkin samat teesit: verkkosivumme ovat aina laadukkaita, ne sisältävät kaiken tarvittavan ja niissä on 100 % tyytyväisyystakuu.

PYYDÄ TARJOUS

MITÄ NE SISÄLTÄVÄT

Kaiken sen mitä tarvitset.
Verkkosivustomme sisältävät lähtökohtaisesti kaiken mitä tarvitset sujuvaan digimarkkinointiin ja -myyntiin. Pakettimme sisältävät mm. visuaalisen ilmeen suunnittelun laatutakuulla, teknisen toteutuksen, analytiikkasovellusten asennuksen ja 6 kuukauden takuun sekä ylläpidon uuteen verkkosivustoosi.

Verkkosivustosi suunnittelee palkittu graafikkomme Sini, jonka ansioluetteloon sisältyy vuoden 2020 Jyväskylän kaupungin verkkosivusuunnittelukilpailun voitto yli 200 osallistujasta.

Paketteja voidaan muokata tarpeesi mukaan. Lähtökohtana on, ettei sinun kuitenkaan tarvitse ostaa lisäpalveluja verkkosivustoosi, ellet sitten halua tehdä siihen muutoksia tai kasvattaa sen kokoa.
Kun haluat helppokäyttöisen, kuukausimaksuttoman, tyylikkään ja myyvän verkkosivuston, me teemme sinulle sellaisen.

Tarjoamme verkkosivusuunnittelullemme 100 % tyytyväisyystakuun

KYSY LISÄÄ!
Kerro millainen projekti sinulla on suunnitteilla
Lupaamme vastata viestiisi 24 tunnin kuluessa. Akuuteissa kysymyksissä saat meidät nopeiten kiinni soittamalla.
    Digitoimisto Innovators’ Club 

    Y-tunnus: 2808050-8
    Tietosuojaseloste 

    © Digitoimisto Innovators’ Club 2021
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram