VERKKOKAUPAT

KUN HALUAT OIKEASTI MYYVÄN VERKKOKAUPAN

100% tyytyväisyystakuulla - helppokäyttöinen - ei kuukausimaksuja

Ota yhteyttä!
Verkkokauppoja on monenlaisia. Lähtökohta on, että verkkokaupan tehtävä on tuottaa myyntiä mahdollisimman kustannustehokkaasti. Verkkokauppojen yksi parhaimpia ominaisuuksia on, että markkinointia voidaan kehittää todella, todella tarkasti saadun datan perusteella. Jos tietyn Facebook-mainoksen kautta saadaan kauppa, voidaan tätä yksittäistä mainosta näyttää enemmän, jos se datan mukaan tuottaa hyvällä suhteella kauppaa.

Verkkokauppa on osa valtavaa megatrendiä ja sitä vastaan on turha taistella vastaan. Tehdään sinulle verkkokauppa, joka tekee sinulle myyntiä 24/7.

TIESITKÖ?

Ostoprosessit alkavat 94 prosenttisesti internetistä
Noin 51% verkkokaupan ostoksista tehdään älypuhelimen välityksellä
Verkkokauppojen myynti on kolminkertaistunut kuudessa vuodessa maailman laajuisesti
Suurin syy verkkokaupan kasvulle on, että verkkokauppa on auki 24/7

HELPPOKÄYTTÖINEN

Verkkokaupan ei tarvitse olla vaikeakäyttöinen.
Jotta verkkokauppa on oikeasti pitkällä aikavälillä hyvä hankinta, pitää sen olla helppokäyttöinen ja samalla helposti jatkokehitettävä, jotta verkkokauppaa voi kehittää.

Tekemämme verkkokaupat ovat aina helppokäyttöisiä ja ne sisältävät kaiken tarvittavan digimarkkinointia ja -myyntiä varten. Verkkokaupan voi integroida myös lähtökohtaisesti kaikkiin nykyaikaisiin kassajärjestelmiin, jolloin saldot pysyvät aina ajantasalla sekä verkkokaupassa että kivijalassa. Myös muut integraatiot esim. asiakkuudenhallintajärjestelmiin ja markkinoinnin automaatioihin ovat täysin toteutettavissa.
Pidetäänkö demo verkkokaupasta?
Pidetään demo!

EI KUUKAUSIMAKSUJA

Kerralla ja kunnolla.
Poiketen normaalista, meillä verkkokaupat eivät sisällä kuukausimaksuja ellet sitten itse toisin halua. Voit maksaa verkkokauppasi kerralla tai jopa neljässä osassa.
Verkkokauppamme sisältävät kaiken tarvittavan mm. hakukoneoptimoinnista, analytiikkasovelluksista ja GDPR-asetusten mukaisista evästetietokyselyistä eli sinun ei tarvitse olla ostelemassa heti lisää palveluja verkkokaupan perusasioiden hoitoon - me hoidamme ne heti kerralla kuntoon.
Kysy lisää

TYYLIKÄSTÄ JA TOIMIVAA

Laatutakuulla.
Miten voit olla varma, että verkkokaupastasi tulee varmasti hieno? Meillä saat laatutakuun. Meiltä saat varmasti tyylikkään verkkokaupan, koska sen ulkoasua hinkataan niin pitkään, että olet varmasti tyytyväinen.
Verkkokauppasi suunnittelee palkittu graafikkomme Sini. Saat siis varmasti tyylikästä jälkeä, joka on sinun makuusi sopiva. Tämän takaa laatutakuu.
Pyydä tarjous
Kerro millainen projekti sinulla on suunnitteilla
Lupaamme vastata viestiisi 24 tunnin kuluessa. Akuuteissa kysymyksissä saat meidät nopeiten kiinni soittamalla.
    Digitoimisto Innovators’ Club 

    Y-tunnus: 2808050-8
    Tietosuojaseloste 

    © Digitoimisto Innovators’ Club 2021
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram