Oikeasti myyvä verkkokauppa tyytyväisyystakuulla

TEHDÄÄN VERKKOKAUPPA, JONKA TEHTÄVÄ ON MYYDÄ

Verkkokaupan tehtävä on lähtökohtaisesti tuottaa myyntiä mahdollisimman kustannustehokkaasti. Verkkokauppojen yksi parhaimmista ominaisuuksista on, että markkinointia voidaan kehittää todella tarkasti saadun datan perusteella. Datasta voidaan tunnistaa, millaiset mainokset tuottavat myyntiä. Esimerkiksi jos tietyn Facebook-mainoksen kautta syntyy kauppa, kyseistä mainosta voidaan näyttää datan perusteella jatkossa enemmän myynnin kasvattamiseksi.
PYYDÄ TARJOUS

TIESITKÖ?

Ostoprosesseista noin 94 % alkaa internetistä
Noin 51% verkkokaupan ostoksista tehdään älypuhelimen välityksellä
Verkkokauppojen myynti on kolminkertaistunut kuudessa vuodessa maailmanlaajuisesti
Suurin syy verkkokaupan kasvulle on, että verkkokauppa on auki 24/7

HELPPOKÄYTTÖINEN

Verkkokaupan ei tarvitse olla hankala käyttää.
Jotta verkkokauppa on oikeasti pitkällä aikavälillä hyvä hankinta, pitää sen olla helppokäyttöinen ja samalla vaivattomasti jatkokehitettävä alati muuttuvan digitaalisen kaupankäynnin kentällä.

Suunnittelemamme verkkokaupat ovat aina helppokäyttöisiä, ja ne sisältävät kaiken tarvittavan digimarkkinointia ja -myyntiä varten. Verkkokaupan voi lähtökohtaisesti integroida myös kaikkiin nykyaikaisiin kassajärjestelmiin, jolloin saldot pysyvät aina ajan tasalla sekä verkkokaupassa että kivijalassa.

Myös muut integraatiot esimerkiksi asiakkuudenhallintajärjestelmiin ja markkinoinnin automaatioihin ovat täysin toteutettavissa.
Pidetäänkö demo verkkokaupasta?
PIDETÄÄN DEMO!

EI KUUKAUSIMAKSUJA

Kerralla ja kunnolla.
Normaalista poiketen meillä verkkokaupat eivät sisällä kuukausimaksuja, ellet sitten itse toisin halua. Voit maksaa verkkokauppasi kerralla tai jopa neljässä osassa.


Verkkokauppamme sisältävät kaiken tarvittavan muun muassa hakukoneoptimointiin, analytiikkasovelluksiin sekä GDPR-asetusten mukaisiin evästetietokyselyihin, eli sinun ei tarvitse olla heti hankkimassa lisää palveluja verkkokaupan perusasioiden hoitoon – me hoidamme ne heti kerralla kuntoon.

TYYLIKÄSTÄ JA TOIMIVAA

Laatutakuulla.
Miten voit olla varma, että verkkokaupastasi tulee varmasti hieno? Innovators’ Club tarjoaa verkkokaupoilleen laatutakuun. Tuleva verkkokauppasi on varmasti tyylikäs, koska hiomme sen ulkoasua niin pitkään, että olet varmasti tyytyväinen.
Verkkokauppasi suunnittelee palkittu graafikkomme Sini. Saat siis varmasti tyylikästä jälkeä, joka on juuri sinun makuusi sopiva.
KYSY LISÄÄ!
Digitoimisto Innovators’ Club 

Y-tunnus: 2808050-8
Tietosuojaseloste 

© Digitoimisto Innovators’ Club 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram