Anna meidän auttaa!
Vastaamme viestiisi 24 tunnin kuluessa.
  Demand Generation = Kysynnän luominen

  Mietipä miltä tuntuisi, jos yrityksesi olisi aina se ensimmäinen vaihtoehto […]

  Lue lisää

  TARINAMME

  Matka kohti maailman tehokkainta markkinointitoimistoa

  Innovators' Clubin ydinajatus on jo perustamisesta lähtien ollut, että markkinoinnin ydintehtävä on tuottaa yritykselle myyntiä tavoitteiden mukaisesti. Kyse ei ole siitä, pitääkö yrityksen tehdä Facebookia, lehtimainontaa, näkyä televisiossa sunnuntai-iltana Tanssii tähtien kanssa -ohjelman mainoskatkolla, käyttää ulkopuolista buukkauspalvelua tai tanssia sadetansseja. Yrityksen näkökulmasta riittää, että markkinointiin löydetään tehokkaimmat tavat tehdä myyntiä.

  Aikanaan vanhempi insinöörisherra antoi minulle palautetta siitä, että markkinointi vie itsessään maailman tuhoon, ja me sekä muut alamme toimijat voidaan painua suoraan alimpaan helvettiin ilman sen suurempia välipysähdyksiä. Kyseisen herran näkemys oli, että markkinointi pyrkii saamaan ihmiset kuluttamaan yli tarpeidensa ja tämä johtaa lopulta maapallon tuhoon. Tämä sai tuoreen, varsin herkkänahkaisen yrittäjän miettimään illan pimeinä tunteina, että mikä on meidän olemassaolomme syvempi tarkoitus. Tulin siihen lopputulokseen, että Innovators' Clubin missio on tuottaa Suomeen enemmän hyvinvointia. Jos asiakkaamme kasvavat ja palkkaavat lisää ihmisiä töihin, tämä luo lisää hyvinvointia sekä yksilöiden että yhteiskunnan näkökulmasta. Mielestäni tämä on hieno missio.

  Yksi tärkeä arvo meille on rehellisyys. Tämä tarkoittaa sitä, että otamme vastuun työstämme ja nostamme tarvittaessa ensimmäisenä kätemme ylös virheen merkiksi. Rehellisyys näyttäytyy vahvasti myös siinä, ettemme myy palveluitamme ellei asiakkaalla ole realistinen näkemys niiden vaikutuksista. Emme myöskään tyrkytä, vaan asiakas saa ostaa meiltä, jos niin haluaa. Mikään pakko ei ole meiltä ostaa. Haluamme, että jokaisessa kohtaamisessa asiakkaamme saavat meiltä arvoa, josta on heille oikeasti hyötyä. Tähän näemme valtavasti aikaa ja vaivaa, jotta voimme luoda sen lisäarvon, joka erottaa meidät muista.

  Me emme myöskään tarjoile asiakkaillemme määräaikaisia sopimuksia - ellei asiakas niin erikseen halua - koska koemme, että määräaikaisissa sopimuksissa vain asiakas ottaa riskit kannettavakseen. Emme usko, että kukaan täysjärkinen yritys haluaa vaihtaa kumppaniaan huvin vuoksi ja tästä syystä lähtökohtaisesti kaikki kumppanuutemme asiakkaiden kanssa ovat toistaiseksi voimassa olevia. Mielestämme määräaikainen sopimus on kuin pyytäisi ystävän kylään eikä päästäisi tätä enää pois, kun ystävä haluaisi lähteä - panttivankitilanne.

  Voin hyvällä omatunnolla sanoa, että Innovators' Club on lähtenyt aikanaan täysin nollasta liikkeelle. Silloin takataskussa oli vain näkemyksiä ja ideoita mutta asiakkaita pyöreät nolla kappaletta. Lähdin liikkeelle yksin mutta nyt Innovators' Club on vakaasti kasvava, useamman hengen ammattilaistiimi. Pystymme tarjoamaan asiaansa erikostuneiden ammattilaisten tuottamaa apua asiakkaillemme niin digimarkkinoinnin, markkinoinnin suunnittelun ja johtamisen, sisällöntuotannon kuin myös verkkosivustojen suunnittelun ja toteuttamisen kanssa. Meiltä asiakas ei saa vain yhtä osaajaa avukseen, meiltä asiakas saa koko ammattilaistiimin.

  Meidän visiomme on olla maailman paras yrityksiä kasvattava markkinointiin erikoistunut toimisto. Visio on pähkähullu, mutta niin sen pitääkin olla.

  "The people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" - Steve Jobs

  Innovators Club ei ole valmis, ei lähellekään. Me olemme vasta lämmittelykierroksella ja toivon, että voimme auttaa sinua, hyvä lukija, matkallamme pääsemään niihin tuloksiin, joihin haluat lopulta itsesi ja yrityksesi viedä. Se vaatii paljon ideointia, optimointia, analysointia ja ennen kaikkea kovaa työtä. Uskomme siihen, että menestys tulee vain, kun työ on ammattimaisesti johdettua, systemaattista testaamista, joka peilaa yrityksen strategiaan ja arvolupaukseen.

  Kaikkea hyvää sinulle toivottaen,

  Eemil Mikkola
  Yrittäjä

  MEIHIN KANNATTAA AINAKIN TUTUSTUA.  
  EDES SEN 15 MINUUTIN VERRAN.

  Voit ottaa yhteyttä kaavakkeen avulla, varaamalla ajan suoraan Pinjan kanssa tai soitammalla numeroon 045 137 3886. Vastaamme viestiisi viimeistään 24 tunnin kuluessa.
   YHTEYSTIEDOT

   +358 45 137 3886
   contact@innoclub.fi

   All rights reserved 2022