SOMEMARKKINOINTI

IHMISET OVAT SOMESSA

Facebook- ja Instagram-markkinointi

Ota yhteyttä!
Facebook ja Instagram ovat kanavia, joista löydät lähes kaikki 18-65-vuotiaat henkilöt. Facebook omistaa myös Instagramin ja mainontaa tehdään näihin kumpaankin kanavaan saman työkalun kautta, jolloin somemarkkinointi näissä kanavissa on todella, todella tehokasta. Tehokkaampaa komboa saa usein hakea - ei väliä, onko kyseessä b2b- tai b2c-myyntiä harjoittava yritys.
TIESITKÖ?
Facebookissa suomalaisia käyttäjiä on 2,5 – 2,8 miljoonaa
Instagramissa on suomalaisia käyttäjiä 1,6 miljoonaa – ja luku vain kasvaa
94% ostoprosesseista alkaa digikanavista
74% hyvätuloisista ihmisistä käyttää Facebookia - luku LinkedIniä kovempi
Tyytyväisiä asiakkaitamme somemarkkinoinnissa:
”Saimme kolmen kuukauden Facebook- ja Instagram-markkinoinnilla rahat takaisin 17,2-kertaisesti. Kampanjoiden aikana saimme rahat takaisin parhaimmillaan 32,78-kertaisesti mainosbudjettiimme nähden.”
HANNU LAUKKANEN, MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ, KURESTORE

FACEBOOK-MARKKINOINTI

Digimarkkinointi on täällä.
Facebookissa on suomalaisia käyttäjiä eri lähteiden mukaan 2,5-2,8 miljoonaa. Facebook-markkinoinnissa on tärkeää, että Facebook-pikseli on asennettu, sillä se luo mainontaan automaattista dataan perustavaa optimointia. Toinen tärkeä seikka on, että Facebookissa pitää tehdä maksettua mainontaa, jotta sieltä saadaan tuloksia. Facebook-markkinoinnissa on olemassa strategioita sekä b2b- että b2b-myyntiä tekeville firmoille eli Facebookissa pitäisi lähtökohtaisesti jokaisen yrityksen olla aktiivisesti läsnä.
Kun haluat saada kaiken irti Facebookista, otamme sinut hellään huomaamme ja otamme sinulle tulokset Facebookista irti!
Pyydä tarjous

INSTAGRAM-MARKKINOINTI

Digimarkkinointi on täällä.
Instagramissa on 1,6 miljoonaa suomalaista ja luku kasvaa päivä päivältä isommaksi. Instagramissa, kuten myös Facebookissa, on tärkeää perus sometuksen lisäksi tehdä maksettua mainontaa, koska sen avulla viestintä saadaan ohjattua juuri sille potentiaalisimmalle ostajaporukalle. 
Jos et ole vielä vienyt yritystäsi Instagramiin, vie se sinne. Sen avulla saat taas lisää potkua myyvään markkinointiin.
Pyydä tarjous
Kerro millainen projekti sinulla on suunnitteilla
Lupaamme vastata viestiisi 24 tunnin kuluessa. Akuuteissa kysymyksissä saat meidät nopeiten kiinni soittamalla.
    Digitoimisto Innovators’ Club 

    Y-tunnus: 2808050-8
    Tietosuojaseloste 

    © Digitoimisto Innovators’ Club 2021
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram