Sisällöntuotannolla näytät osaamisesi

BLOGITEKSTIT - REFERENSSIT - OPPAAT

Sisällöntuotanto on 2020-luvun digimarkkinointia ajatellen äärimmäisen tärkeä konsepti, koska blogitekstien, referenssitarinoiden ja oppaiden avulla rakennat luottamusta asiakkaaseesi jo ennen ensimmäistäkään palaveria.
Kun potentiaalinen asiakas on ehtinyt lukea muutaman laadukkaan blogitekstin ja referenssitarinan ja siten muodostanut osaamisestasi luotettavan kuvan, on myyntityötä huomattavasti helpompi lähteä tekemään.

Luotettavuuden ja asiantuntijamielikuvan lisäksi sisällöt ovat todella tärkeitä, kun digimarkkinoinnilla halutaan saada lisää uusia asiakkaita. Etenkin B2B-myynnissä digimainonta tulee tulevaisuudessakin pohjautumaan sisältöihin, sillä ilman niitä tehokasta ja skaalautuvaa digimarkkinointia ei voi toteuttaa.
Laadukkaasti tehdyt blogitekstit ovat myös näkyvyysmielessä nerokkaita. Kiinnostaisiko ilmainen näkyvyys Googlessa? Blogitekstien avulla voit näkyä Googlessa ilmaiseksi niissä hakutuloksissa, jotka vastaavat potentiaalisen asiakkaan kysymykseen.

Jos asiakas löytää blogitekstisi ja saa siitä arvoa eli vaikkapa vastauksia kysymyksiinsä, mitä luulet, jääkö asiakkaalle yrityksestäsi positiivinen mielikuva? Aivan varmasti.

Me voimme tuottaa näitä sisältöjä puolestasi, jotta voit itse keskittyä omaan ydinosaamiseesi. Avullamme saat 15 minuutin vaivalla itsellesi sisältöjä, jotka kestävät aikaa ja vakuuttavat asiakkaan osaamisestasi. Bonuksena saat ilmaista näkyvyyttä Googlesta – eikä hommaa ole edes hinnalla pilattu.
OTA YHTEYTTÄ!

TIESITKÖ

Sisältömarkkinointi maksaa 63% vähemmän kuin perinteinen markkinointi
Sisältömarkkinointi tuottaa 3-kertaa enemmän liidejä kuin perinteinen mainonta
78% markkinointijohtajista uskoo, että yksilöllinen sisältömarkkinointi on digimarkkinoinnin tulevaisuutta
Parhaimmat markkinoijat käyttävät markkinointibudjeteistaan 39% sisältömarkkinointiin

MITÄ NYT PITÄISI TEHDÄ?

Tehdään asiat kerralla ja kunnolla.
Sisältöjen tehtävä on antaa kohderyhmällesi vastauksia kysymyksiin, haasteisiin ja ongelmiin pyyteettä. Mitä paremmin pystyt vastaamaan asiakkaidesi kysymyksiin eri ostoprosessin vaiheissa, sitä paremmin sisällöt toimivat sinulle kaupallisessa mielessä.

Eniten sisältöjä luodaan blogitekstien muodossa ja ne ovat sisältömarkkinoinnin selkäranka. Luottamusta vahvistetaan referenssiteksteillä ja lopulta potentiaalista asiakasta viedään ostoprosessissa isoin askelin eteenpäin laadukkaiden, siis todella laadukkaiden, oppaiden avulla. 
Sisältöjen tehtävä on rakentaa sinun ja potentiaalisen asiakkaasi välille luottamus. Luottamus rakennetaan sen kautta, että pystyt vastaamaan hänen haasteisiin laaja-alaisesti. Luottamusta lujitetaan referenssiteksteillä, jolloin asiakkaalle syntyy turvallisempi kuva sinusta ja yrityksestäsi.
KYSY LISÄÄ

MITÄ TÄMÄ MAKSAA?

Vain hyvät sisällöt toimivat.
Sisältöjen tekeminen koostuu haastatteluista, itse tekstin kirjoittamisesta, tarkistusvaiheesta ja hakukoneoptimoinnista. Tarkoitushan on. että kun teet blogitekstin kerran, samaa blogitekstiä ei tarvitse kirjoittaa enää koskaan uudelleen.

Blogitekstin hinnat ovat alk. 390€ per kpl + alv24.
Referenssitekstit ovat alk. 390€ per kpl + alv24.
Oppaat ovat alk. 1000€ per kpl + alv24.

Sisältömme tehdään 100% tyytyväisyystakuulla.
Maailman parhaat markkinoijat käyttävät aikaansa sisältömarkkinointiin, koska se on toimivaa.  
HERÄSIKÖ KYSYMYKSIÄ?
Digitoimisto Innovators’ Club 

Y-tunnus: 2808050-8
Tietosuojaseloste 

© Digitoimisto Innovators’ Club 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram