Sisällöntuotannolla näytät osaamisesi

TÄMÄN HELPOMMAKSI SISÄLTÖJEN KIRJOITTAMINEN EI MENE    

Jos yritys ei tee aktiivisesti blogitekstejä, ei yritys voi tehdä hyvää digimarkkinointia. Tämä on valitettavaa mutta totta. Tämä totuus tulee korostumaan vielä enemmän GDPR-asetusten myötä. 

Meiltä saat todella joustavasti ja tyytyväisyystakuulla suomen kielen ammattilaisen tuottamaa sisältöä, jossa yrityksesi osaaminen tulee varmasti esille. Palvelumme avulla säästät valtavasti aikaa ja saat kerralla sisältöjä, joita tarvitset toimivaa digimarkkinointia varten. 
PYYDÄ TARJOUS
Sisällöntuotanto on 2020-luvun digimarkkinointia ajatellen äärimmäisen tärkeä konsepti, koska blogitekstien, referenssitarinoiden ja oppaiden avulla rakennat luottamusta asiakkaaseesi jo ennen ensimmäistäkään palaveria. Kun potentiaalinen asiakas on ehtinyt lukea muutaman laadukkaan blogitekstin ja referenssitarinan ja siten muodostanut osaamisestasi luotettavan kuvan, on myyntityötä huomattavasti helpompi lähteä tekemään.

Luotettavuuden ja asiantuntijamielikuvan lisäksi sisällöt ovat todella tärkeitä, kun digimarkkinoinnilla halutaan saada lisää uusia asiakkaita. Etenkin B2B-myynnissä digimainonta tulee tulevaisuudessakin pohjautumaan sisältöihin, sillä ilman niitä tehokasta ja skaalautuvaa digimarkkinointia ei voi toteuttaa.
Laadukkaasti tehdyt blogitekstit ovat myös näkyvyysmielessä nerokkaita. Kiinnostaisiko ilmainen näkyvyys Googlessa? Blogitekstien avulla voit näkyä Googlessa ilmaiseksi niissä hakutuloksissa, jotka vastaavat potentiaalisen asiakkaan kysymykseen.

Jos asiakas löytää blogitekstisi ja saa siitä arvoa eli vaikkapa vastauksia kysymyksiinsä, mitä luulet, jääkö asiakkaalle yrityksestäsi positiivinen mielikuva? Aivan varmasti.

Me voimme tuottaa näitä sisältöjä puolestasi, jotta voit itse keskittyä omaan ydinosaamiseesi. Avullamme saat 15 minuutin vaivalla itsellesi sisältöjä, jotka kestävät aikaa ja vakuuttavat asiakkaan osaamisestasi. Bonuksena saat ilmaista näkyvyyttä Googlesta – eikä hommaa ole edes hinnalla pilattu.

MIKSI SISÄLTÖJÄ?

Toimiva digimarkkinointi tarvitsee sisältöjä.
Blogitekstien tehtävä on antaa kohderyhmällesi vastauksia kysymyksiin, haasteisiin ja ongelmiin pyyteettä. Mitä paremmin pystyt vastaamaan asiakkaidesi kysymyksiin eri ostoprosessin vaiheissa, sitä paremmin sisällöt toimivat sinulle kaupallisessa mielessä.

Eniten sisältöjä luodaan blogitekstien muodossa ja ne ovat sisältömarkkinoinnin selkäranka. Luottamusta vahvistetaan referenssiteksteillä ja lopulta potentiaalista asiakasta viedään ostoprosessissa isoin askelin eteenpäin laadukkaiden, siis todella laadukkaiden, oppaiden avulla. 
Sisältöjen tehtävä on rakentaa sinun ja potentiaalisen asiakkaasi välille luottamus. Luottamus rakennetaan sen kautta, että pystyt vastaamaan hänen haasteisiin laaja-alaisesti. Luottamusta lujitetaan referenssiteksteillä, jolloin asiakkaalle syntyy turvallisempi kuva sinusta ja yrityksestäsi.

TIESITKÖ

Sisältömarkkinointi maksaa 63% vähemmän kuin perinteinen markkinointi
Sisältömarkkinointi tuottaa 3-kertaa enemmän liidejä kuin perinteinen mainonta
78% markkinointijohtajista uskoo, että yksilöllinen sisältömarkkinointi on digimarkkinoinnin tulevaisuutta
Parhaimmat markkinoijat käyttävät markkinointibudjeteistaan 39% sisältömarkkinointiin

MIKSI ME?

Tehdään asiat kerralla ja kunnolla.
Jokainen yritys tarvitsee sisältöjä, jos aikomuksena on tehdä digi- ja somemarkkinointia. Jos sisältöjä ei tehdä aktiivisesti, digi- ja somemarkkinointi eivät voi toimia. 

Tärkeintä yrityksesi kannalta on, että joku yrityksestäsi tai sen ulkopuolelta tuottaa markkinointiinne laadukkaita blogitekstejä, joita valittu kohderyhmä haluaa lukea. Kysymys onkin nyt se, että kenellä on aikaa ja halua alkaa kirjoittamaan vähintään 300-500 sanan mittaisia tekstejä vähintään kerran mutta mielellään 2-4 kertaa kuukaudessa. Jonkun on blogitekstit kirjoitettava, tämä on vain yksinkertainen pakko. Ilman blogitekstejä, yritys ei voi tehdä toimivaa digimarkkinointia.

Jos nyt näyttää siltä, ettei yrityksessäsi kenellekään ole halua tai aikaa kirjoittaa asiantuntevia blogitekstejä, voidaan blogitekstien kirjoittaminen ulkoistaa. Tällöin aikaa säästyy valtavasti ja samalla varmistut siitä, että blogitekstit tulevat varmasti tehdyiksi ja ne ovat kirjoitusasultaan sekä markkinoinnillisesti laadukkaita. Me annamme kirjoittamillemme teksteillä 100% tyytyväisyystakuun.
Meillä blogitekstit kirjoittaa suomen kielen ammattilainen, joka pystyy muuntamaan teidän substanssiosaamisenne kiinnostavaksi kokonaisuudeksi, joka antaa teistä ammattimaisen kuvan kohderyhmänne mielessä.

SISÄLLÖT SISÄLTÄVÄT

Meiltä saat kaiken tarvittavan.
Sisältöjen tekeminen koostuu lyhyistä haastatteluista, itse tekstin kirjoittamisesta, tarkistusvaiheesta ja hakukoneoptimoinnista. Kun blogiteksti tehdään kerran, samaa blogitekstiä ei tarvitse kirjoittaa enää koskaan uudelleen.

Sisältömme tehdään 100% tyytyväisyystakuulla.
Maailman parhaat markkinoijat käyttävät aikaansa sisältömarkkinointiin, koska se on toimivaa.  
Digitoimisto Innovators’ Club 

Y-tunnus: 2808050-8
Tietosuojaseloste 

© Digitoimisto Innovators’ Club 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram