Sisällöntuotannolla näytät osaamisesi

BLOGITEKSTIT, REFERENSSIT & OPPAAT.

Sisällöntuotanto on 2020-luvun digimarkkinointia ajatellen äärimmäisen tärkeä konsepti, koska blogitekstien, referenssitarinoiden ja oppaiden avulla rakennat luottamusta asiakkaaseesi jo ennen ensimmäistäkään palaveria. Kun potentiaalinen asiakas on ehtinyt ennen palaveria lukemaan muutaman laadukkaan blogitekstin sekä referenssitarinan, on myyntityötä huomattavat helpompi lähteä tekemään tältä pohjalta, koska asiakas on jo pystynyt muodostamaan osaamisestasi luotettavan kuvan.

Luotettavuuden ja asiantuntijamielikuvan lisäksi sisällöt ovat todella tärkeitä, kun digimarkkinoinnilla halutaan saada lisää liidejä tai uusia asiakkaita. Etenkin B2B-myynnissä digimainonta tulee pohjautumaan sisältöihin - ilman sisältöjä ei tehokasta ja skaalautuvaa digimarkkinointia voi tehdä.

Laadukkaasti tehdyt blogitekstit ovat myös näkyvyysmielessä nerokkaita: kiinnostaisiko saada ilmaiseksi näkyvyyttä Googlesta? Jos kiinnostuit, niin blogitekstien avulla voit näkyä Googlessa ilmaiseksi niissä hakutuloksissa, jotka vastaavat potentiaalisen asiakkaan kysymykseen. Jos asiakas saa blogitekstistäsi arvoa, mitä veikkaat, jääkö asiakkaalle yrityksestäsi positiivinen mielikuva? Aivan varmasti jää.

Jos sinulla ei ole aikaa kirjoittaa sisältöjä, me voimme toimia "haamukirjoittajanasi". Avullamme saat 15 minuutin vaivalla itsellesi sisältöjä, jotka kestävät aikaa, vakuuttavat asiakkaan osaamisestasi sekä saat bonuksena ilmaista näkyvyyttä Googlesta - eikä hommaa ole edes hinnalla pilattu.
Ota yhteyttä!

TIESITKÖ

Sisältömarkkinointi maksaa 63% vähemmän kuin perinteinen markkinointi
Sisältömarkkinointi tuottaa 3-kertaa enemmän liidejä kuin perinteinen mainonta
78% markkinointijohtajista uskoo, että yksilöllinen sisältömarkkinointi on digimarkkinoinnin tulevaisuutta
Parhaimmat markkinoijat käyttävät markkinointibudjeteistaan 39% sisältömarkkinointiin

MITÄ NYT PITÄISI TEHDÄ?

Tehdään asiat kerralla ja kunnolla.
Sisältöjen tehtävä on antaa kohderyhmällesi vastauksia kysymyksiin, haasteisiin ja ongelmiin pyyteettä. Mitä paremmin pystyt vastaamaan asiakkaidesi kysymyksiin eri ostoprosessin vaiheissa, sitä paremmin sisällöt toimivat sinulle kaupallisessa mielessä.

Eniten sisältöjä luodaan blogitekstien muodossa ja ne ovat sisältömarkkinoinnin selkäranka. Luottamusta vahvistetaan referenssiteksteillä ja lopulta potentiaalista asiakasta viedään ostoprosessissa isoin askelin eteenpäin laadukkaiden, siis todella laadukkaiden, oppaiden avulla. 
Sisältöjen tehtävä on rakentaa sinun ja potentiaalisen asiakkaasi välille luottamus. Luottamus rakennetaan sen kautta, että pystyt vastaamaan hänen haasteisiin laaja-alaisesti. Luottamusta lujitetaan referenssiteksteillä, jolloin asiakkaalle syntyy turvallisempi kuva sinusta ja yrityksestäsi.
Kysy lisää

MITÄ TÄMÄ MAKSAA?

Vain hyvät sisällöt toimivat.
Sisältöjen tekeminen koostuu haastatteluista, itse tekstin kirjoittamisesta, tarkistusvaiheesta ja hakukoneoptimoinnista. Tarkoitushan on. että kun teet blogitekstin kerran, samaa blogitekstiä ei tarvitse kirjoittaa enää koskaan uudelleen.

Blogitekstin hinnat ovat alk. 350€ per kpl + alv24.
Referenssitekstit ovat alk. 350€ per kpl + alv24.
Oppaat ovat alk. 1000€ per kpl + alv24.

Sisältömme tehdään 100% tyytyväisyystakuulla.
Maailman parhaat markkinoijat käyttävät aikaansa sisältömarkkinointiin, koska se on toimivaa.  
Heräsikö kysymyksiä?
Kerro millainen projekti sinulla on suunnitteilla
Lupaamme vastata viestiisi 24 tunnin kuluessa. Akuuteissa kysymyksissä saat meidät nopeiten kiinni soittamalla.
    Digitoimisto Innovators’ Club 

    Y-tunnus: 2808050-8
    Tietosuojaseloste 

    © Digitoimisto Innovators’ Club 2021
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram