Innovators' Club referenssi

SALON KULTAISIMMAT

Salon Kultaisimmat ulkoisti markkinointinsa ja verkkokauppansa suunnittelun Innovators’ Clubille – nopea ja asiantunteva tuki on ollut elintärkeä koru- ja kelloyrittäjien liiketoiminnassa
Salon Kultaisimmat Oy on loppuvuonna 2019 Salon keskustan Kauppakeskus Linjuriin perustettu koru- ja kelloliike, joka tarjoaa asiakkailleen ammattitaitoa yli 30 vuoden kokemuksella. Palveluihin kuuluvat koru- ja kellosepän ja kaivertajan palvelut sekä noin 1600 tuotteen valikoima koruja, kelloja, oheistuotteita ja lahjatavaroita koko perheelle. 

Kultaisimpien iloiset yrittäjät Moona Kallioniemi ja Lotta Leppämäki kertovat, että oman yrityksen etuihin kuuluu esimerkiksi asiakkaiden henkilökohtainen tapaaminen sekä heidän toiveidensa kuunteleminen suuria ketjuja paremmin. Toiveiden perusteella yrittäjät voivat itse päättää, mitä tuotteita otetaan myyntiin, ja myös kotimaisuutta tuetaan mahdollisimman paljon. 

Yrittäjien mukaan merkittävänä tukena Kultaisimpien kehityksessä ja kasvussa on ollut Innovators’ Club.
Verkkosivujen ja markkinoinnin suunnittelun ulkoistaminen auttaa keskittymään yrittäjän ydinosaamiseen
Salon Kultaisimmat perusti tänä keväänä verkkokaupan, jonka avulla kattava valikoima tuotteita saadaan myös laajemman asiakaskunnan ulottuville. 

”Alun perin verkkokauppa piti perustaa jo aiemmin, mutta aikataulu venähti jonkin verran meistä riippumattomista syistä. Innovators’ Club riensi apuun ja suunnitteli meille verkkokaupan alusta loppuun. Nettikaupasta tuli juuri sellainen mitä toivoimmekin, ja saimme verkkokauppaan myyntiin haluamamme tuotteet toivomissamme määrissä. Innovators’ Club hoitaa myös verkkokaupan ylläpidon”, Kallioniemi ja Leppämäki kertovat tyytyväisinä. 

Suuri osa nykypäivän yrityksen markkinointia tapahtuu sosiaalisessa mediassa. Innovators’ Club suunnittelee Salon Kultaisimpien Facebook-mainonnan ja suuren osan markkinoinnista eri alustoilla. Innovators’ Club antaa yrittäjille myös neuvoja sujuvaan oma-aloitteiseen markkinointiin.
”Jos mieleemme tulisi jokin uusi liikeidea tai vastaavasti joku tuttavamme pyytäisi apua oman markkinointinsa suunnitteluun, valintamme olisi ilman muuta Innovators’ Club. Olemme itse asiassa suositelleetkin heitä jo eteenpäin.”
Kultaisimpien yrittäjät Moona Kallioniemi ja Lotta Leppämäki
Saumaton yhteydenpito ja kokonaisvaltainen tuki on keventänyt taakkaa monessa tilanteessa
Yrittäjän arki on tunnetusti kiireistä, ja yrityksen käytännön asioita täytyy joskus priorisoida varsinaisen ydinosaamisen kustannuksella. 

”Innovators’ Club on ollut meille yhteistyökumppanina elintärkeä, sillä yrittäjinä aikamme ei riitä kaikkeen. On hienoa, että verkkosivut ja markkinoinnin voi ulkoistaa luotettavan ammattilaisen käsiin. Yhteydenpito oli yhteistyömme alussa lähestulkoon päivittäistä sekä puhelimen että sähköpostin välityksellä, ja nykyisinkin yhteyttä pidetään suunnilleen kerran tai pari viikossa. 

Haluamme korostaa, että aina kun olemme pyytäneet apua Innovators’ Clubilta, sitä on saatu välittömästi. Yrittäjän elämään kuuluu myös yhteistyökuvioita, joissa asiat eivät luonnistu läheskään yhtä sujuvasti, eli nopea, luotettava ja asiantunteva palvelu ei siis todellakaan ole itseisarvo. Arkipäivä, ilta tai viikonloppu, fiksut ja vähemmänkin fiksut kysymykset – Innovators’ Club on tukenut meitä aina”, yrittäjät kehuvat.
Innovators’ Clubin toteuttamat palvelut Salon Kultaisimmat Oy:lle
Ammattitaitoinen verkkosivujen suunnittelu ja visuaalisen ilmeen luonti sekä verkkosivujen ylläpito 
Asiantunteva markkinoinnin suunnittelu ja toteuttaminen eri kanavissa
Välitön tuki markkinointiin ja verkkosivuihin liittyvissä kysymyksissä
Jos kaipaat apua ja sulavaa yhteistyötä verkkosivustojen ja digimarkkinoinnin kanssa, jätä yhteystiedot alle, niin laitetaan tilanteesi kuntoon.
Digitoimisto Innovators’ Club 

Y-tunnus: 2808050-8
Tietosuojaseloste 

© Digitoimisto Innovators’ Club 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram