Anna meidän auttaa!
Vastaamme viestiisi 24 tunnin kuluessa.
  Demand Generation = Kysynnän luominen

  Mietipä miltä tuntuisi, jos yrityksesi olisi aina se ensimmäinen vaihtoehto […]

  Lue lisää

  TAVOITAMME JA VAKUUTAMME ASIAKKAASI

  Yrityksesi on varmasti osaava ja ammattitaitoinen. Mutta kilpailu on kiristynyt, marginaalit ovat kilpailussa todella pienet. Tämä tarkoittaa sitä, että yrityksesi tulee olla aktiivinen ja näyttää arvosi kohderyhmällesi.
  • "Uudistettu verkkosivustomme paransi kommunikaatiota asiakkaiden kanssa. Yhteydenottojen määrä on kasvanut ja pystymme palvelemaan paremmin niin nykyisiä ja uusiakin asiakkaitamme. Olemme erittäin tyytyväisiä!"
   Jyrki Pasanen, CEO, Podcastory
  • "Olemme saaneet hiottua kuviomme Innovators' Clubin kanssa oikein selkeiksi, ja myös tuloksia näkyy. Myös tulevaisuuden varalle on jo mietitty uusia suunnitelmia. Voimme suositella heitä mielellämme myös muille kasvumarkkinointiosaamista kaipaaville.”
   Suvi Espinoza, CEO, Matchers
  • "Tykkään itse tehdä työtä osaltaan pilke silmäkulmassa ja huumorilla mutta toisaalta myös luotettavasti ja suoraselkäisesti. Koen, että Tuudo edustaa tällaista ajatusmallia ja energiaa yrityksenäkin ja haluaa sen vuoksi tehdä myös yhteistyötä samanmielisten tahojen kanssa. Innovators’ Clubin myötä meillä on kumppani, joka ei mieti liiketoiminnassa ainoastaan viivan alle jäävää osuutta vaan pyrkii kehittämään asiakkaansa liiketoimintaa rehellisyydellä ja intohimolla."
   Sonja Arstio, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Tuudo

  YHTEYSTIEDOT

  +358 45 137 3886
  contact@innoclub.fi

  All rights reserved 2022