B2B-myynnin kasvattaminen

OTA KAIKKI TEHOT IRTI MYYNNISTÄ JA MARKKINOINNISTA. SIIS AIVAN KAIKKI.

Kokonaisvaltainen Innovators' Clubin markkinoinnin ja myynnin kehittämispalvelu auttaa sinua saamaan kaiken tehon irti markkinoinnista ja myynnistä. Tavoitteemme on ainoastaan yrityksesi myynnin kasvu unohtamatta tuloslaskelman viimeistä riviä.
PYYDÄ TARJOUS
Jos myynnin kasvattaminen olisi helppoa, olisimme kaikki miljonäärejä. Suurin osa yrityksistä kaatuu, koska kasvua ei saada riittävästi aikaiseksi.

Me Innovators’ Clubilla väitämme, että yritys kasvaa vain siihen oikeasti panostamalla. On tärkeää osata tunnistaa tuottavimmat keinot ja kanavat myynnin ja markkinoinnin kehittämiseksi.

Tehtävämme on auttaa yritystäsi viemään myyntiäsi sekä ammattimaisempaan että kustannustehokkaampaan suuntaan. Tämä tarkoittaa, että myynti on selkeä prosessi ja keskittynyt strategisesti sellaisiin paikkoihin, jotka tuottavat parhaiten kauppaa.

Itsessään myynnissä ei ole mitään mystistä – menestyvät yritykset vain tekevät myynnistä ja markkinoinnista prosessin, jota toistamalla ja kehittämällä myös tuotto kasvaa.
Tässä prosessissa autamme sinua mielellämme.

TIESITKÖ?

94% ostoprosesseista alkaa internetistä
Facebookia käyttää 2,5–2,8 miljoonaa suomalaista
Yli 80% internetin selailusta tapahtuu puhelimella
Myyjien työajasta yli 60% menee muuhun kuin myyntityöhön

YRITYS KASVUUN

Myynti on se mikä kannattaa.
Kun aloitamme yhteistyön kanssanne, tutustumme aluksi teihin sekä asiakkaisiinne.

Kun meillä on teistä, vahvuuksistanne ja asiakkaistanne selkeä käsitys, lähdemme tekemään strategianne mukaista toimintasuunnitelmaa 3 kuukauden säteellä – pidempää ei kannata tehdä, sillä maailma muuttuu jatkuvasti ja voimme ohjata kulkusuuntaamme tulosten perusteella.

Toimintasuunnitelman laatimisen jälkeen alamme toteuttaa sitä 2–4 viikon jaksoissa, jotta fokus pysyy siinä, mitä yhdessä tehdään. Muistathan, että tärkein mittari on myynti ja sen kasvu.

Pidämme vähintään kerran kuussa palaverin, jossa katsomme edellisten viikkojen tulokset ja suunnittelemme, mitä tulevina viikkoina tehdään..
 
Koko yhteistyön tarkoitus on, että myyntinne kasvaa. Silloin tilanne on sekä teille että meille kannattava.

MIKSI ME?

Ammattitaito, intohimo ja auttamisen halu.
Kun otatte meihin yhteyttä, huomaatte varmasti, että olemme ensimmäisestä sekunnista alkaen teidän puolellanne. Meidät tunnetaan asiakkaidemme keskuudessa siitä, että olemme valmiita tinkimään omistamme, jotta asiakkaan tyytyväisyys on taattu.
Olemme pieni ja markkinointiin intohimoisesti suhtautuva yritys, jolla on kokemusta useiden vuosien ajalta. Meillä on lisäksi liuta todella tyytyväisiä asiakkaita, eli tulokset puhuvat puolestaan.
 
Tehtävämme on tehdä yhteistyöstä win–win-tilanne. Se on avain pitkäikäiseen yhteistyöhön.
JUTELLAANKO ASIASTA LISÄÄ?

VAATIMUKSET

Koska haluamme onnistua.
Jotta voimme yhdessä onnistua, pitää onnistumiselle olla pohja kunnossa. Myyntiin tulee panostaa järkevästi.

Jotta edellytykset onnistumiselle ovat olemassa, pitää seuraavat asiat täyttyä:
- Haluat kasvattaa myyntiäsi 
- Olet valmis panostamaan myyntisi kehittämiseen
- Haluat tehdä myynnistäsi prosessin, jota voidaan skaalata
Kuten sanottu, meidän tehtävämme on auttaa sinua myymään enemmän, jotta pääset tavoitteisiisi. Jos asiamme kuulostaa millään tavalla fiksulta, ota meihin yhteyttä ja katsotaan tilannettasi tarkemmin.
Digitoimisto Innovators’ Club 

Y-tunnus: 2808050-8
Tietosuojaseloste 

© Digitoimisto Innovators’ Club 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram