Myynnin systemaattinen kasvattanen

KUN NYKYTILANNE EI ENÄÄ RIITÄ

Kysy lisää - me emme tyrkytä
Myynnin kasvattaminen ei ole helppoa. Jos se olisi, olisimme kaikki miljonäärejä. Suurin osa yrityksistä kaatuu, koska kasvua ei olla saatu riittävästi aikaiseksi ja yritys on täten parempi pistää säppiin. 

Meidän väitteemme on, että kasvua syntyy pääsääntöisesti vain siihen oikeasti panostamalla.

Meidän tehtävämme on auttaa sinua viemään myyntiäsi entistä ammattimaisempaan ja kustannustehokkaampaan suuntaan, jossa myynti on selkeä prosessi ja työtä tehdään niissä paikoissa, jotka tuottavat yrityksellesi enemmän myyntiä. Itsessään myynnissä ei ole mitään mystistä - huippufirmat vaan tekevät myynnistä ja markkinoinnista prosessin, jota toistamalla ja kehittämällä myynti toimii kuin se kuuluisa junan vessa. That's it.

TIESITKÖ?

94% ostoprosesseista alkaa internetistä
Facebookissa on 2,5 - 2,8 miljoonaa suomalaista
yli 80% internetin selailusta tapahtuu puhelimitse 
Myyjien työajasta yli 60% menee muuhun kuin myyntityöhön

YRITYS KASVUUN

Myynti on se mikä kannattaa.
Kun aloitamme projektin, tutustumme teihin sekä teidän asiakkaisiinne.

Kun meillä on teistä ja teidän vahvuuksistanne selkeä käsitys, lähdemme tekemään strategianne mukaista toimintasuunnitelmaa 3 kuukauden säteellä - pidempää ei kannata tehdä, koska maailma on dynaaminen ja tulokset kertovat mihin suuntaan lähdetään kulkemaan. 

Tämän jälkeen lähdetään toteuttamaan toimintasuunnitelmaa 2-4 viikon jaksoissa, jotta fokus pysyy siinä, mitä yhdessä tehdään. Muistathan, että tärkein mittari on myynti ja sen kasvu. 

Pidämme vähintään kerran kuussa palaverin, jossa katsomme edellisten viikkojen tulokset ja mitä tulevina viikkoina tehdään. 
Koko yhteistyön tarkoitus on, että myyntinne kasvaa. Siitä meille maksetaan - silloin tilanne on sekä teille että meille kannattava.

MIKSI ME?

Ammattitaito, intohimo ja auttamisenhalu.
Kun juttelet kanssamme, huomaat varmasti, että olemme ensimmäisestä sekunnista alkaen teidän puolellanne. Meidät tunnetaan asiakkaidemme keskuudessa siitä, että olemme valmiita tinkimään omistamme, jotta asiakas on vähintäänkin tyytyväinen. 

Toinen seikka on intohimo ja ammattitaito - sitä kehitämme koko ajan ja tulosten valossa meitä ei voi haukkua. 
Tehtävämme on tehdä yhteistyöstä win-win -tilanne. Se on ainoa tapa, joka on pitkäjänteisesti kestävää yhteistyön kannalta.
Jutellaanko asiasta lisää?

VAATIMUKSET

Koska haluamme onnistua.
Jotta voimme yhdessä onnistua, pitää onnistumiselle olla pohja kunnossa. Ensinnäkään me emme usko siihen, että myyntiä ei voi kasvattaa säästämällä. Myyntiin tulee panostaa järkevästi.

Jotta edellytykset onnistumiselle ovat olemassa, pitää seuraavat asiat täyttyä:
- Haluat kasvattaa myyntiäsi 
- Olet valmis panostamaan myyntisi kehittämiseen
- Haluat tehdä myynnistäsi prosessin, jota voidaan skaalata
Kuten sanottu, meidän tehtävämme on auttaa sinua myymään enemmän, jotta pääset tavoitteisiisi. Jos asiamme kuulostaa millään tavalla fiksulta, ota meihin yhteyttä ja katsotaan tilannettasi tarkemmin.
Kerro millainen projekti sinulla on suunnitteilla
Lupaamme vastata viestiisi 24 tunnin kuluessa. Akuuteissa kysymyksissä saat meidät nopeiten kiinni soittamalla.
    Digitoimisto Innovators’ Club 

    Y-tunnus: 2808050-8
    Tietosuojaseloste 

    © Digitoimisto Innovators’ Club 2021
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram