ME KERROMME KUINKA VOIT KASVATTAA MYYNTIÄSI

Kun haluat viedä yrityksesi seuraavalle tasolle.

Varaa aika myynnin demoon

MIKÄ IHMEEN DEMO?

Demoon varataan aikaa 1 tunti. Siellä selvitämme myynnin nykytilanteesi sekä mahdolliset kipukohdat myynnin kanssa. Tämän jälkeen lähdemme käymään läpi konkreettiset parannustoimet, joiden avulla saat kasvua aikaan. Demo ei siis sido mihinkään, vaan riittää, että varaat tunnin kalenteristasi - no strings attached.

KENELLE DEMO SOPII?

Yrityksesi on B2B-yritys tai verkkokauppa.
Haluat kasvattaa myyntiäsi ja yritystäsi.
Yrityksesi pystyy investoimaan vuoden aikana markkinointiin vähintään 3% haluamastasi liikevaihdosta. Tämä sisältää kaikki markkinointiin liittyvät kulut.
Ymmärrät, että tilaa parantamiselle on ja olet valmis kuulemaan parannusehdotuksia. Haluat viedä myyntiäsi entistä ammattimaisempaan suuntaan.

MIKSI ME?

Ammattitaito, intohimo ja auttamisenhalu.
Kun juttelet kanssamme, huomaat varmasti, että olemme ensimmäisestä sekunnista alkaen teidän puolellanne. Meidät tunnetaan asiakkaidemme keskuudessa siitä, että olemme valmiita tinkimään omistamme, jotta asiakas on vähintäänkin tyytyväinen. 

Toinen seikka on intohimo ja ammattitaito - sitä kehitämme koko ajan ja tulosten valossa meitä ei voi haukkua. 

Meidän tehtävä on tehdä yhteistyöstä win-win -tilanne. Se on ainoa tapa, joka on pitkäjänteisesti kestävää yhteistyön kannalta.
Jos tavoitteesi on kasvaa isommaksi, olet meille sopiva yhteistyökumppani. Meidän kanssa kannattaa toimia vain silloin, kun haluat kasvaa myynnillisesti.
Digitoimisto Innovators’ Club 

Y-tunnus: 2808050-8
Tietosuojaseloste 

© Digitoimisto Innovators’ Club 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram