Materiaalit by Innovators' Club

MARKKINOINTISUUNNITELMAPOHJA

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Markkinointisuunnitelma on koko yrityksen myynti- ja markkinointityön ohjenuora. Markkinointisuunnitelma antaa selkeän ohjeistuksen siihen, miksi asioita tehdään ja miten niitä tehdään.
Markkinointisuunnitelma on iso dokumentti, joka käytännössä kertoo kaiken miten yritys tulee toimimaan myynnistä aina sinne tuotantoon logistiikkaprosesseihin asti. Markkinointisuunnitelma on liiketoimintasuunnitelman pikkuveli, jossa pääpaino on kuitenkin markkinoinnillisissa prosesseissa - päämääränä liikevaihdon kasvattaminen. 

Markkinointisuunnitelmapohjamme antaa sinulle valmiiksi otsikoidun ja tyylitellyn PowerPoint-pohjan, jonka avulla nopeutat markkinointisuunnitelman tekoa. Markkinointisuunnitelmaa voit muokata omien halujesi mukaan aina väreistä fontteihin asti. Voit myös lisätä sivuja normaaliin tapaan, jos runosuoni sykkii palavasti markkinointisuunnitelmaa tehdessä. Teimme PowerPoint-pohjaa varten myös pikaohjeen, jonka avulla visuaaliset muutokset onnistuvat sinulta helposti.

Näiden lisäksi teimme myös yksisivuisen PDF-markkinointisuunnitelmapohjan, joka sopii parhaiten, kun uutta markkinointisuunnitelmaa lähdetään ensimmäistä kertaa ideoimaan. Voit täyttää tekemäämme PDF:ää suoraan sellaisenaan ja täyttää kentät tietokoneen avulla ilman tulostusta.

Markkinointisuunnitelmapohjamme avulla teet yrityksesi brändin mukaisen markkinointisuunnitelman, jota voit ylpeästi esitellä esim. johtoryhmän kokouksissa - eikö kukaan edes tiedä, että teit markkinointisuunnitelman puolivalmista pohjaa käyttäen. Suorastaan nerokasta, taidokasta ja tavallaan jopa hieman väärää.. Vitsi vitsinä.
Lataa markkinointisuunnitelmapohja!
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Digitoimisto Innovators’ Club 

Y-tunnus: 2808050-8
Tietosuojaseloste 

© Digitoimisto Innovators’ Club 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram