Instagram-markkinointi

SAA TULOKSIA INSTAGRAMISTA

Instagram on Suomen kasvavin somekanava aikuisväestön keskuudessa. Tilanne on markkinoinnin kannalta herkullinen, sillä alusta soveltuu erinomaisesti kustannustehokkaaseen mainontaan. Hyvin suunnitellulla Instagram-markkinoinnilla saat rahasi moninkertaisesti takaisin – ja tämä pätee sekä B2B- että B2C-myyntiin.
PYYDÄ TARJOUS
TIESITKÖ?
62 % ihmisistä kertoo olevansa kiinnostuneempia brändistä nähtyään sen Instagram-tarinan
Instagramilla on 1,6 miljoonaa suomalaista käyttäjää – ja luku vain kasvaa
94 % ostoprosesseista alkaa digikanavista
Instagramia käytetään keskimäärin 28 minuuttia per päivä
Tyytyväisiä asiakkaitamme somemarkkinoinnissa:
”Saimme kolmen kuukauden Facebook- ja Instagram-markkinoinnilla rahat takaisin 17,2-kertaisesti. Kampanjoiden aikana saimme rahat takaisin parhaimmillaan 32,78-kertaisesti mainosbudjettiimme nähden.”
HANNU LAUKKANEN, MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ, KURESTORE

INSTAGRAM-MARKKINOINTI

Kasvavin somekanava aikuisväestössä.
Instagram on Facebookin omistama somekanava, mikä tarkoittaa, että yhdessä ne muodostavat äärimmäisen tehokkaan markkinointiväylän erityisesti alle 40-vuotiaiden ihmisten kohderyhmässä.
Instagramissa voit kohdistaa mainontasi haluamallesi kohderyhmälle perinteisten iän, sukupuolen tai asuinpaikan lisäksi myös kiinnostuksen, koulutuksen tai vaikkapa työtittelin perusteella. Instagramin algoritmin avulla voit suunnata mainontaa niille henkilöille, jotka ovat potentiaalisimpia asiakkaita juuri sinulle. Huikeaa!
Haluatko, että näytämme, millaisia tuloksia voit saada Instagramista alasi ja lähtötilanteesi perusteella?

APUA INSTASSA

Vain tuloksilla on väliä.
Innovators’ Club helpottaa mielellään huoltasi ja stressiäsi alati muuttuvassa ja nykyaikaan sidonnaisessa Instagram-markkinoinnissa. Voimme halutessasi ylläpitää koko Instagram-tiliäsi puolestasi, jolloin pidämme huolen koko sisällöntuotannosta kuvineen, teksteineen ja kaikkine siihen liittyvine asioineen myös maksetun mainonnan osalta. Näin sinulla on aikaa keskittyä itse omaan ydinosaamiseesi.
Erikoisosaamistamme on mainontatyö, johon näemme valtavasti vaivaa päivästä ja viikosta toiseen – anna meidän auttaa suuntaamaan myyntisi jyrkkään nousuun Instagram-markkinoinnin kilpailullisella kentällä. 
PYYDÄ TARJOUS
Digitoimisto Innovators’ Club 

Y-tunnus: 2808050-8
Tietosuojaseloste 

© Digitoimisto Innovators’ Club 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram