INSTAGRAM-MAINONTA

TEE INSTAGRAMIA OIKEIN

Kaikki tehot irti Instagramista

Ota yhteyttä!
Instagram on Suomen kasvavin somekanava aikuisväestön keskuudessa. Tämä luo markkinointiin ja mainontaan herkullisen tilanteen, jossa oikeanlaisella mainonnalla saadaan viestintä kustannustehokkaasti perille. Kun teet Instagramia oikein, saat rahasi sieltä moninkertaisesti takaisin - teit sitten b2b- tai b2c-myyntiä.
TIESITKÖ?
62% ihmisistä sanoo olevansa kiinnostuneempia brändistä nähtyään yrityksen IG Storyn
Instagramissa on suomalaisia käyttäjiä 1,6 miljoonaa – ja luku vain kasvaa
94% ostoprosesseista alkaa digikanavista
Instagramia käytetään keskimäärin 28 minuuttia per päivä
Tyytyväisiä asiakkaitamme somemarkkinoinnissa:
”Saimme kolmen kuukauden Facebook- ja Instagram-markkinoinnilla rahat takaisin 17,2-kertaisesti. Kampanjoiden aikana saimme rahat takaisin parhaimmillaan 32,78-kertaisesti mainosbudjettiimme nähden.”
HANNU LAUKKANEN, MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ, KURESTORE

INSTAGRAM-MARKKINOINTI

Kasvavin somekanava aikuisväestössä.
Instagramin on Facebookin omistama kanava ja yhdessä ne muodostavat äärimmäisen tehokkaan markkinointiväylän erityisesti alle 40-vuotiaiden joukossa. Instagramissa pystyt kohdistamaan mainontasi haluamallesi kohderyhmälle perinteisen iän, sukupuolen tai asuinpaikan lisäksi myös kiinnostuksen, koulutuksen tai vaikkapa työtittelin perusteella. Instagram pystyy algoritminsa ansiosta kohdistamaan mainontaa myös niille henkilöille, jotka ovat potentiaalisimpia asiakkaita sinulle. Huikeaa!
Haluatko, että näytämme sinulle, että minkälaisia tuloksia voisit saada Instagramista alasi ja lähtötilanteesi perusteella?
Kerro minulle tuloksista lisää!

APUA INSTASSA

Vain tuloksilla on väliä.
Instagramin osalta pystymme ottamaan sinulta huolen ja stressin pois kokonaan tai niiltä osin kuin haluat. Pystymme halutessasi ylläpitämään koko Instagram-tiliäsi puolestasi, jolloin hoidamme koko sisällöntuotannon kuvineen, teksteineen ja kaikkine siihen liittyvine asioineen myös maksetun mainonnan osalta. 
Erikoisosaamistamme on mainontatyö, johon näemme valtavasti vaivaa päivästä ja viikosta toiseen, verta, hikeä ja kyyneleitäkin säästämättä.

Me tiedämme mitä teemme. 
Pyydä tarjous
Kerro millainen projekti sinulla on suunnitteilla
Lupaamme vastata viestiisi 24 tunnin kuluessa. Akuuteissa kysymyksissä saat meidät nopeiten kiinni soittamalla.
    Digitoimisto Innovators’ Club 

    Y-tunnus: 2808050-8
    Tietosuojaseloste 

    © Digitoimisto Innovators’ Club 2021
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram