Anna meidän auttaa!
Vastaamme viestiisi 24 tunnin kuluessa.
  Demand Generation = Kysynnän luominen

  Mietipä miltä tuntuisi, jos yrityksesi olisi aina se ensimmäinen vaihtoehto […]

  Lue lisää

  HUBSPOT CRM & CMS

  SAAT HUBSPOTIN KÄYTTÖÖSI KERRALLA JA KUNNOLLA

  Jotta markkinointi ja myynti on tehokas orkesteri, pitää orkesterin pelisäännöt ja struktuuri olla kunnossa. Ja tässä HubSpot auttaa sinua. HubSpotin asiakkuudenhallintajärjestelmä (CRM) ja verkkosivusto (CMS) antavat markkinointiin ja myyntiin selkeät prosessit, jota on helppo ylläpitää, analysoida ja optimoida.

  Olemme virallinen HubSpot Provider.

  HubSpot-työkalut

  TUNNEMME B2B-BISNEKSEN

  HubSpot on äärimmäisen hyvä työkalu, kun markkinoinnista ja myynnistä halutaan tehdä osittain jopa automatisoitu prosessi, joka kehittyy viikko viikolta paremmaksi. 

  Mutta. Kuten mikä tahansa ohjelmisto, sitä pitää osata käyttää oikein, jotta tuloksia saadaan. Tämä pätee myös HubSpotin kanssa. 

  Tehtävämme on laittaa yrityksellesi HubSpot-ekosysteemi sellaiseen vireeseen, että myynnissä ja markkinoinnissa on selkeä prosessi, turhat työtehtävät ovat automatisoitu pois, saat haluamasi datan helposti päätöksenteon tueksi ja pystyt keskittymään niihin asioihin, jotka luovat yrityksellesi arvoa.

  Nämä asiat eivät tapahdu itsestään vaan ne pitää tehdä. Ja me teemme sen puolestasi.

  HUBSPOT CRM

  HubSpot CRM, eli asiakkuudenhallintajärjestelmä, antaa toimintaasi selkeän prosessin, jota jokainen myyjä ja markkinoija voi seurata. Johdolle CRM antaa selkeän näkymän siitä, että missä mennään pipelinen osalta ja mitä asioita olisi syytä parantaa. 

  Vaikka HubSpotiin saa kirjattua paljon asiaa asiakkuuteen liittyen, jopa automatisoidusti, ei HubSpot ole pelkkä kehittynyt Excel-taulukko. HubSpot tarjoaa myös esimerkiksi chatit ja chatbotit, äärimmäisen fiksut ajanvarauskaavakkeet sekä sähköpostimarkkinointi- ja digimarkkinointityökalut, unohtamatta tiketöintijärjestelmää sekä HubSpot-verkkosivustoalustaa.

  HubSpot onkin siis all-in-one -järjestelmä, joka kasvaa valtavaa vauhtia. 

  HubSpotin isoin hyöty on se, että kaikki tapahtuu yhdestä paikasta ja myös data jää yhteen paikkaan.

  HubSpot-käyttöönotot alkaen 900€ + alv24.

  HubSpot-verkkosivustot

  Miltä kuulostaisi, jos koko markkinointi olisi keskitetty yhteen alustaan ja kaikki data olisi myös yhdessä paikassa? Tähän päälle voidaan lisätä myös helppokäyttöisyyys ja markkinoinnin automaatiot.

  HubSpot tarjoaa ekosysteemissään myös helppokäyttöisen verkkosivustoalustan, joka toimii hyvin pitkälle samalla logiikalla kuin esim. WordPress, Wix ja Webflow. HubSpot-verkkosivuston ylivoimaisuus tulee esiin siinä, että sivustoon kertyvä data on suorassa yhteydessä muun HubSpot-ekosysteemin kanssa, jolloin markkinoinnin automaatiot ja muut manuaaliset prosessit voidaan automatisoida lähes kokonaan pois.

  Jos helppokäyttöisyys, automatisointi ja kaikki yhdestä paikasta -mentaliteetti kiinnostaa, on HubSpot-verkkosivusto varmasti harkinnan arvoinen ajatus.

  HubSpot-verkkosivustot alkaen 7 000€ + alv24. 

  MEIHIN KANNATTAA AINAKIN TUTUSTUA.  
  EDES SEN 15 MINUUTIN VERRAN.

  Voit ottaa yhteyttä kaavakkeen avulla, varaamalla ajan suoraan Pinjan kanssa tai soittamalla numeroon 045 137 3886. Vastaamme viestiisi viimeistään 24 tunnin kuluessa.
   YHTEYSTIEDOT

   +358 45 137 3886
   contact@innoclub.fi
   All rights reserved 2024