FACEBOOK-MAINONTA

PARASTA FB-MARKKINOINTIA MITÄ VOIT SAADA

Älä stressaa Facebookista, me teemme sen sinulle oikein.

Ota yhteyttä!
Facebook on äärimmäisen tehokas markkinointikanava, koska se sisältää kaikki ne ominaisuudet, joita yliopistotutkijat pitävät tehokkaan markkinoinnin sääntöinä. Facebookissa on lähes kaikki maksukykyiset suomalaiset, markkinointia voidaan kohdistaa pienemmille kohdeyleisöille, viestintä voidaan tehdä asiakkaan kannalta mielenkiintoisesti ja asiakas saadaan tehokkaaseen myyntipolkuun lähes huomaamatta.

Me teemme Facebook-markkinointia suurella ammattitaidolla, jossa tuloksemme puhuvat puolestaan.
TIESITKÖ?
Facebookissa suomalaisia käyttäjiä on 2,5 – 2,8 miljoonaa
Facebookin kautta voidaan tavoittaa yli 60% internetin käyttäjistä
94% ostoprosesseista alkaa digikanavista
96% Facebookin käyttäjistä käyttää Facebookia älypuhelimellaan.
Tyytyväisiä asiakkaitamme somemarkkinoinnissa:
”Saimme kolmen kuukauden Facebook- ja Instagram-markkinoinnilla rahat takaisin 17,2-kertaisesti. Kampanjoiden aikana saimme rahat takaisin parhaimmillaan 32,78-kertaisesti mainosbudjettiimme nähden.”
HANNU LAUKKANEN, MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ, KURESTORE

FACEBOOK-MARKKINOINTI

Somekanavien valtias.
Suomalaisten yritysten tulisi kaikkien olla Facebookissa, sillä sen kautta tavoitetaan maksukykyiset suomalaiset todella kustannustehokkaasti. Facebook on myyntiä varten äärimmäisen hyvä kanava ja sen avulla pystymme tuottamaan mainoseuroille todella hyviä tuloksia.
Kerro meille nykyisestä tilanteestasi ja pystymme arvioimaan todella nopeasti, että pystymmekö tuottamaan juuri sinulle hyviä tuloksia Facebookin kautta!
Haluan Facebookin mahdollisuuksista 

TULOKSET FACESTA

Myynti on se mikä kannattaa.
Facebookin kautta olemme saaneet parhaat tuloksemme kaikista digimarkkinointikanavista sekä itsellemme että myös asiakkaillemme. Panostamme myös itse varsin suurella budjetilla Facebookin, koska sitä kautta saamme hyviä tarjouspyyntöjä kuukausittain.

Verkkokauppa-asiakkaillemme saamme pääsääntöisesti myyntiä aikaan yli 9-kertaisesti mainosbudjettiin nähden kuukausittain. B2B- ja palvelumyynnissä kerroin vaihtelee 4-10 välillä riippuen asiakkaan myyntistrategiasta, haetaanko myyntiä aggressiivisesti vai katekeskeisesti. 

Jos Facebook-markkinointi kiinnostaa vähääkään, ota meihin yhteyttä ja katsotaan, että sopiiko Facebook-markkinointi sinun yrityksellesi.
Jos Facebook-markkinointi kiinnostaa vähääkään, ota meihin yhteyttä ja katsotaan, että sopiiko Facebook-markkinointi sinun yrityksellesi.
Pyydä tarjous

TEE FACEA OIKEIN

Me otamme stressisi pois.
Facebookia voi tehdä todella monella eri tavalla, mutta valitettava tosi asia on, että suurin osa yrityksistä ei tee Facebook-markkinointia oikein. Rahaa laitetaan vääriin paikkoihin. 

Jos Facebook ei kiinnosta sinua pätkääkään tai et halua keskittyä siihen, voimme hoitaa Facebook-markkinoinnin kokonaan puolestasi. Toisaalta voimme hoitaa vain tietyn osan Facebook-markkinoinnista, kuten mainonnan.
Tärkein asia Facebook-markkinoinnissa on Facebook-mainonta, jossa me olemme äärimmäisen hyviä. Siinä haluamme olla myynnissä mitattuna parhaita ja siihen näemme valtavasti vaivaa.

Haluatko Facebookista kaiken irti myynnillisesti?
Pyydä tarjous
Kerro millainen projekti sinulla on suunnitteilla
Lupaamme vastata viestiisi 24 tunnin kuluessa. Akuuteissa kysymyksissä saat meidät nopeiten kiinni soittamalla.
    Mainostoimisto Innovators’ Club 

    Y-tunnus: 2808050-8
    Tietosuojaseloste 

    © Mainostoimisto Innovators’ Club 2020
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram