FACEBOOK-MAINONTA

PARASTA FB-MARKKINOINTIA MITÄ VOIT SAADA

Älä stressaa Facebookista, me teemme sinulle Facebookia oikein.

Ota yhteyttä!
Facebook on äärimmäisen tehokas markkinointikanava, koska se sisältää kaikki ne ominaisuudet, joita yliopistotutkijat pitävät tehokkaan markkinoinnin kulmakivinä. Facebookin käyttäjinä ovat lähes kaikki maksukykyiset suomalaiset, markkinointia voidaan kohdistaa myös pienemmille kohdeyleisöille, viestintää voidaan tehdä asiakkaan kannalta mielenkiintoisesti, jolloin asiakas saadaan tehokkaaseen myyntipolkuun lähes huomaamatta.

Me teemme Facebook-markkinointia suurella intohimolla. Tuloksemme Facebookista puhuvat puolestaan.
TIESITKÖ?
Facebookissa suomalaisia käyttäjiä on 2,5 – 2,8 miljoonaa
Facebookin kautta voidaan tavoittaa yli 60% internetin käyttäjistä
94% ostoprosesseista alkaa digikanavista
96% Facebookin käyttäjistä käyttää Facebookia älypuhelimellaan.
Tyytyväisiä asiakkaitamme somemarkkinoinnissa:
”Saimme kolmen kuukauden Facebook- ja Instagram-markkinoinnilla rahat takaisin 17,2-kertaisesti. Kampanjoiden aikana saimme rahat takaisin parhaimmillaan 32,78-kertaisesti mainosbudjettiimme nähden.”
HANNU LAUKKANEN, MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ, KURESTORE

FACEBOOK-MARKKINOINTI

Somekanavien valtias.
Suomalaisten yritysten tulisi kaikkien olla Facebookissa, sillä sen kautta tavoitetaan maksukykyiset suomalaiset todella kustannustehokkaasti. Facebook on myyntiä varten äärimmäisen hyvä kanava ja sen avulla pystymme tuottamaan mainoseuroille todella hyviä tuloksia.
Kerro meille nykyisestä tilanteestasi. Pystymme kertomasi perusteella arvioimaan, että minkälaisia tuloksia voisit Facebookista saada.
Haluan tietää Facebookin mahdollisuuksista 

MILLOIN FACEA 

Mahdollisuudet onnistumiselle.
Kun kohderyhmäsi koostuu yli 30-vuotiaista ihmisistä, on Facebook ylivoimainen digimarkkinointikanava, jos haluat kasvattaa tuotteesi tai palvelusi kysyntää. Yrityksen toimialalla ei tulosten saannin kannalta ole merkitystä, koska ihminen reagoi häntä kiinnostavaan asiaan riippumatta siitä, että onko myytävä asia työpainotteinen tai vapaa-aikaan liittyvä. 
Tärkein asia Facebook-mainonnan kannalta on, että kohderyhmäsi koostuu jo aiemmin mainituista yli 30-vuotiaista henkilöistä. 

TULOKSET FACESTA

Myynti on se mikä kannattaa.
Facebookin kautta olemme saaneet parhaat tuloksemme kaikista digimarkkinointikanavista sekä itsellemme että myös asiakkaillemme.

Verkkokauppa-asiakkaillemme saamme pääsääntöisesti myyntiä aikaan yli 9-kertaisesti mainosbudjettiin nähden kuukausittain. B2B- ja palvelumyynnissä kerroin vaihtelee 4-10 välillä riippuen asiakkaan myyntistrategiasta, haetaanko myyntiä aggressiivisesti vai katekeskeisesti. 
Jos Facebook-markkinointi kiinnostaa vähääkään, ota meihin yhteyttä ja katsotaan, että sopiiko Facebook-markkinointi sinun yrityksellesi.
Pyydä tarjous
Kerro millainen projekti sinulla on suunnitteilla
Lupaamme vastata viestiisi 24 tunnin kuluessa. Akuuteissa kysymyksissä saat meidät nopeiten kiinni soittamalla.
    Digitoimisto Innovators’ Club 

    Y-tunnus: 2808050-8
    Tietosuojaseloste 

    © Digitoimisto Innovators’ Club 2021
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram