MYYNNIN KASVATTAMINEN

Kun haluat saada tuloksia.

TIESITKÖ?

94% ostoprosesseista alkaa internetistä
Facebookissa on 2,5 - 2,8 miljoonaa suomalaista
yli 80% internetin selailusta tapahtuu puhelimitse 
Myyjien työajasta yli 60% menee muuhun kuin myyntityöhön
Myynnin kasvattaminen ei ole helppoa. Jos se olisi, olisimme kaikki miljonäärejä. Suurin osa yrityksistä kaatuu, koska kasvua ei olla saatu aikaiseksi ja yritys on täten parempi pistää säppiin. Me olemme itse kasvuyritys ja tiedämme miltä sinusta tuntuu. Meidän tehtävämme on auttaa sinua kasvamaan, koska vain siinä onnistumalla me voimme itse kasvaa isommaksi. Me olemme kanssasi samassa junassa.

Meidän tehtävämme on auttaa sinua viemään myyntiäsi entistä ammattimaisempaan ja kustannustehokkaampaan suuntaan, jossa myynti on selkeä prosessi ja työtä tehdään niissä paikoissa, jotka tuottavat yrityksellesi enemmän myyntiä. Itsessään myynnissä ei ole mitään mystistä - huippufirmoilla vaan on myynnissä selkeä prosessi, jota toistamalla ja kehittämällä myynti toimii kuin se kuuluisa junan vessa. That's it.
Kysy lisää - me emme tyrkytä

YRITYS KASVUUN

Myynti on se mikä kannattaa.
Kun aloitamme projektin, tutustumme teihin sekä teidän huippuasiakkaisiinne. Meidän pitää ymmärtää, että missä te olette hyviä ja miksi asiakkaanne ovat valmiita satsaamaan teihin eikä muihin kilpailijoihinne. 

Kun meillä on tästä ymmärrys, lähdemme tekemään teidän strategianne mukaista toimintasuunnitelmaa 3 kuukauden säteellä - pidempää ei kannata tehdä, koska maailma on dynaaminen ja tulokset kertovat mihin siitä jatketaan. 

Tämän jälkeen lähdetään toteuttamaan toimintasuunnitelmaa 2-4 viikon jaksoissa, jotta fokus pysyy siinä, mitä yhdessä tehdään. Muistathan, että tärkein mittari on myynti ja sen kasvu. 

Pidämme vähintään kerran kuussa palaverin, jossa katsomme edellisten viikkojen tulokset ja mitä tulevina viikkoina tehdään. 
Koko yhteistyön tarkoitus on, että myyntinne kasvaa. Siitä meille maksetaan, jolloin tilanne on sekä teille että meille win-win.

MIKSI ME?

Ammattitaito, intohimo ja auttamisenhalu.
Kun juttelet kanssamme, huomaat varmasti, että olemme ensimmäisestä sekunnista alkaen teidän puolellanne. Meidät tunnetaan asiakkaidemme keskuudessa siitä, että olemme valmiita tinkimään omistamme, jotta asiakas on vähintäänkin tyytyväinen. 

Toinen seikka on intohimo ja ammattitaito - sitä kehitämme koko ajan ja tulosten valossa meitä ei voi haukkua. 

Meidän tehtävä on tehdä yhteistyöstä win-win -tilanne. Se on ainoa tapa, joka on pitkäjänteisesti kestävää yhteistyön kannalta.
Jos tavoitteesi on kasvaa isommaksi, olet meille sopiva yhteistyökumppani. Meidän kanssamme kannattaa toimia vain silloin, kun haluat kasvaa myynnillisesti.
Jutellaanko asiasta lisää?

VAATIMUKSET

Koska haluamme onnistua.
Jotta voimme onnistua, pitää onnistumiselle olla edellytykset olemassa. Myyntiä ei voi kasvattaa säästämällä.

Jotta edellytykset onnistumiselle ovat olemassa, pitää seuraavat asiat täyttyä:
- Haluat kasvattaa myyntiäsi 
- Olet valmis panostamaan myyntiisi
- Pystyt satsaamaan mainontaan, sisällöntuotantoon, markkinointiteknologiaan sekä yhteistyöhön vähintään 2000€/kk. Muista, että tämän summan tehtävänä on tuottaa sinulle myyntiä.
Meidän tehtävämme on auttaa sinua myymään enemmän, jotta pääset tavoitteisiisi. 
Jos asia kuulostaa millään tavalla fiksulta, ota yhteyttä ja katsotaan asiaa lisää.
Kerro millainen projekti sinulla on suunnitteilla
Lupaamme vastata viestiisi 24 tunnin kuluessa. Akuuteissa kysymyksissä saat meidät nopeiten kiinni soittamalla.
    Digitoimisto Innovators’ Club 

    Y-tunnus: 2808050-8
    Tietosuojaseloste 

    © Digitoimisto Innovators’ Club 2021
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram