Materiaalit by Innovators' Club

BRAND BOOK -POHJA

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Brand Bookin avulla yrityksessäsi on selkeät toimintatavat, joita noudattamalla koko henkilöstö voi toimia viestinnässä systemaattisesti eri tilanteissa.
Brand Book on suomeksi Brändin ohjenuora, jossa käydään läpi yrityksen tavoitteet ja missio, miten erilaisissa asiakaskohtaamissa halutaan viestiä ja miltä yritys halutaan näyttävän. Brand Book on erinomainen työkalu, kun haluat selkeät linjaukset yrityksen toimintatapoihin - myös uusien työntekijöiden kohdalla Brand Book on erityisen arvokas koulutusmateriaali.


Brand Book -pohjamme käsittää PowerPoint-tiedoston, jota voit täydentää ja muokkailla niin paljon kuin vain haluat ja tarvitset. Pohjaamme on luotu valmiiksi tyylikäs ulkoasu, mutta voit helposti muuttaa värejä, fontteja, tekstejä yrityksesi linjan mukaisesti. Voit myös lisätä pohjaan lisää sivuja, jos on lisäsivuille tarvetta. Teimme Brand Book -pohjaamme varten myös ohjeet, kuinka pohjaa käytetään.

Brand Book -pohjamme sisältää:
- valmiiksi tyylitellyn ja otsikoidun PowerPoint-pohjan
- PowerPoint-pohjaa voit muokata niin paljon kuin haluat
- muokkausta varten teimme myös erillisen ohjeen, kuinka saat PowerPointista yrityksesi näköisen

Lataa maksuton Brand Book ja selkeytä brändisi viestintää!
Lataa Brand Book -pohja alta!
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Digitoimisto Innovators’ Club 

Y-tunnus: 2808050-8
Tietosuojaseloste 

© Digitoimisto Innovators’ Club 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram